Kopiuję, i daję też u Ciebie, bo to do Ciebie było, ale napisałam u Bogdzi bo warto wiedzieć...
Ja kupowałam... sadzonki i sprzedawca w porządku, ale dostałam w prezencie opuchalki czy te inne co mi zjadły zakupione żurawki i przelazły teraz na rh..i to Franczeskę.. Były w żurawkach ;( Wiec juz nic u Pani Asi nie kupię.
Acha żurawki zostały zjedzone przez te robale co w nich były.. teraz mam problem ca z tym zrobić...
Aniu stworzyłaś niesamowity ogród. Masz rękę do roślin rosną u Ciebie ekspresowo. Kolorystyka dobór roślin estetyka - mistrzostwo gratuluję i pozdrawiam
Ja kupowałam... sadzonki i sprzedawca w porządku, ale dostałam w prezencie opuchalki czy te inne co mi zjadły zakupione żurawki i przelazły teraz na rh..i to Franczeskę.. Były w żurawkach ;( Wiec juz nic u Pani Asi nie kupię.
Acha żurawki zostały zjedzone przez te robale co w nich były.. teraz mam problem ca z tym zrobić...
Wasze lilie piękne, szczególnie te olbrzymy Przemka.
Ja też mam kilka liliowców i lilii.
Liliowce:
1.liliowiec....
2.Cherry Checks,?
2.
3. wczesny wiosenny żółty...
4. wiosenny cytrynowy...
5. Stella D'Oro
a ja już dwa razy sadziłam białe i o dziwo też już ich nie mam a co do hortensji to są te dwie bukietowe i ta czwarta to myśle, że jest Tardivia i jezeli tak to urośnie Ci piękny krzew.
U mnie już ma parę lat i ponad 2m no chyba