Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród pod lasem 14:02, 21 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)

U Izy pewnie takiego słowa nie ma w slowniku przy haśle "mąż" Aniu nie wywołuj wilka z lasu, bo będziemy musiały osobny wątek założyć i tam wpisy robić...

Iza pewnie odpisze że jej M piwa nie pije
wiesz takie miejsce na ujście emocji nie głupi pomysł ..
Ogród pod lasem 13:50, 21 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
A ma on jakieś wady wogóle?
bo mój np notorycznie nie chowa puszek po piwie do szuflady z koszem, chryste jak mnie to drażni grrr....

jeśli tylko puszek nie wyrzuca to i tak prawie ideał)))
Ogród pod lasem 13:45, 21 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
bo mój np notorycznie nie chowa puszek po piwie do szuflady z koszem, chryste jak mnie to drażni grrr....

U Izy pewnie takiego słowa nie ma w slowniku przy haśle "mąż" Aniu nie wywołuj wilka z lasu, bo będziemy musiały osobny wątek założyć i tam wpisy robić...
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 13:43, 21 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Jedno mnie zastanawia w piekarniku z matowym czarnym frontem, jak się mają do tego palce i kurz czy przy czyszczeniu matowy front nie będzie wręcz "łapał" wszystkich kłaczków z reczników, ścierek itp.?

ps. mam czarną kuchnie i czarne akrylowe hokery. Fronty czyszcze minimum raz na tydzień. Hokery praktycznie codziennie - na nich bardzo widać kurz, pyłki z ręcznika zwłaszcza jak pokarze się słońce

u mnie czarny blat, hokery i szyby, tez nie polecam tym którzy lubią mega czysto
ale piekarnik i lodówkę mam samsunga - front czarna szyba i widać paluchy ale mam specjalną ściereczke do szyb i to jest moment i nic nie widać.

generalnie jeśli tylko finanse pozwalają to ja polecam Ci Kasia wchodzić w Boscha i Samsunga, nie mają konkurencji.
Ogród pod lasem 13:32, 21 gru 2016

Do góry
Ogród pod lasem 21:15, 19 gru 2016

Do góry
wiem mnie też.. choć ja mam 2 córki to jeszcze o inne rzeczy mam zmartwienie.
ide spać chyba, doła mam dzisiaj
Ogród pod lasem 20:37, 19 gru 2016

Do góry
w reportażu dyrektorka stwierdziła ze nic złego nie zrobiła i według niej wezwanie pogotowia nie było potrzebne
a chlopiec miał wstrz aśnienie mózgu i zlamany nos
dobrze że jest monitoring ale gdzie byli nauczyciele??
Anna i Ogród 20:02, 19 gru 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)

O raju. Dziękuję. Myślę że znalazłyby się jakieś ładniejsze na forum ale dziękuję bardzo.
Nawet nie powiesiłam wszystkich ozdób bo już miejsca nie było.

każdemu podoba się co innego wiadomo, mi się podoba Twoja. ja moze jutro wkońcu kupię... ;p
Ogród pod lasem 19:59, 19 gru 2016

Do góry
Iza ogladam uwage, słyszałaś o tym wypadku w szkole?
Anna i Ogród 19:57, 19 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Anka cudna!! jednak nie ma to jak łańcuchy, jest czar chyba najładniejsza na forum jak na tą chwilę wedlug mnie

O raju. Dziękuję. Myślę że znalazłyby się jakieś ładniejsze na forum ale dziękuję bardzo.
Nawet nie powiesiłam wszystkich ozdób bo już miejsca nie było.
Anna i Ogród 19:41, 19 gru 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
No dobra. Skończyłam.

Anka cudna!! jednak nie ma to jak łańcuchy, jest czar chyba najładniejsza na forum jak na tą chwilę wedlug mnie
Ogród z pergolą 10:26, 17 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Małgosiu wkońcu znalazłam te Twoje cudne pieczarki https://kuchnialidla.pl/product/Pieczarki-z-grilla-z-pesto-i-serem-plesniowym
uwielbiam je!!

Łucja ślinka cieknie jak się rozmawia o jedzeniu dokładnie to co piszesz robię i ja, tylko właśnie mam wrazenie ze potrzebuję nowych smaków..ostatnio łososia ze szpinakiem robiłam, pierwszy raz i moje kubki smakowe oszalały! ja strasznie malo jem takich zdrowych rzeczy..i warzyw..ale prawda jest taka ze w tygodniu nie ma szans na taki obiad, za malo czasu i rzeźbię tak jak Ty

Asia generalnie na takie duze imprezy wybieram opcje coś z piekarnika żeby mieć czas na rozmowe z goscmi a nie stanie przy patelni. i wymyślilam karczek z pieczarkami, dorzuce starta marchewkę, może dynie? chodzi o to żeby miesko sie mięciutkie zrobiło, sosik. do tego ziemniaki..fajne by były kluski slaskie ale nigdy nie robiłam i pewnie nie dam rady :/ a zupa? cos w miarę nieskomplikowanego ale ciekawego?

Danusia obiad podany do solu to i ja bym chciała pewnie wtedy bym nawet nie pomyślala o marudzeniu

Asia dokladnie ale mój tylko mielone i zalewajke umie zrobić

Anno ogrodowo puchy, kuchnia mnie pochłonęła

Kasia to byś się z moim M dogadała

Margaretka40 temat rzeka..ale jak to jest potrafimy wałkować tradycyjną kuchnie a zeby cos nowego wprowadzić to mózg dęba staje..

AniMa też ma 2 ksiązki L, gdzieś...

Agata ja wkońcu kupię ten rzymski, ten wiekszy masz? tam obiad na 16 osób się zmieści?

Łososia uwielbiam niemal identyczny w smaku ale o połowę tańszy jest pstrąg łososiowy
Polecam też roladę ze szpinakiem i wędzonym łososiem super przystawka
Ogród z pergolą 21:45, 16 gru 2016

Do góry
Ania fajny przepis ten z penne i tunczykiem! czytam dalej, podoba mi sie bo szybkie i proste
Ogród z pergolą 21:16, 16 gru 2016

Do góry
katel napisał(a)
Ja szybkowar wychwalam bo mi sporo czasu pozwala zaoszczędzić tylko że akurat mi uszczelka padła i chwilowo jestem bez .
Miałam napisać co z tymi obiadami wymyśliłam - początkowo planowałam zrobić jadłospis co najmniej tygodniowy ale u nas to nie wypaliło bo eMuś często wyjeżdża i cały plan się wtedy wali. Więc jestem właśnie w trakcie tworzenia takiej listy/ściągi na którą wpisuję wszystkie dania które lubimy i takie do wypróbowania (jak nam coś nie podchodzi albo za długo się robi to wypada z listy) a obok lista składników do kupienia więc wybieram ze ściągi i od razu mam listę zakupów - bo mi się często zdarzało, że zapomniałam czegoś dokupić i albo nie mogłam zrobić dania albo nie było tak dobre jak zawsze bo składniki kombinowane. Na razie jeszcze nie skończyłam ale już kilka razy skorzystałam i naprawde obiecująco to wygląda. Wstawiam zdjęcie ale jutro je usunę, żeby Ci wątku nie zaśmiecać.

Jeszcze nie jest skończona i nie wszystko uzupełnione no i nie wpisuję np. przypraw takich które zawsze mam w domu np. pieprz, sól, liść laurowy itp. Są też takie banalne i proste przepisy ale stwierdziłam że wszystko co jemy to wpisuję nawet jeśli ma tylko 3 składniki

Kasia nie usuwaj bo ja pare pomyslów podkradne forszmak?co to? i te kotlety rybne zrobie
bardzo fajny pomysł Kasia, podoba mi się. taka ciekawsza wersja pewniaków. moze właśnie o to chodzi?aby pewniaki wymienic na nowe..
Ogród z pergolą 21:10, 16 gru 2016

Do góry
Małgosiu wkońcu znalazłam te Twoje cudne pieczarki https://kuchnialidla.pl/product/Pieczarki-z-grilla-z-pesto-i-serem-plesniowym
uwielbiam je!!

Łucja ślinka cieknie jak się rozmawia o jedzeniu dokładnie to co piszesz robię i ja, tylko właśnie mam wrazenie ze potrzebuję nowych smaków..ostatnio łososia ze szpinakiem robiłam, pierwszy raz i moje kubki smakowe oszalały! ja strasznie malo jem takich zdrowych rzeczy..i warzyw..ale prawda jest taka ze w tygodniu nie ma szans na taki obiad, za malo czasu i rzeźbię tak jak Ty

Asia generalnie na takie duze imprezy wybieram opcje coś z piekarnika żeby mieć czas na rozmowe z goscmi a nie stanie przy patelni. i wymyślilam karczek z pieczarkami, dorzuce starta marchewkę, może dynie? chodzi o to żeby miesko sie mięciutkie zrobiło, sosik. do tego ziemniaki..fajne by były kluski slaskie ale nigdy nie robiłam i pewnie nie dam rady :/ a zupa? cos w miarę nieskomplikowanego ale ciekawego?

Danusia obiad podany do solu to i ja bym chciała pewnie wtedy bym nawet nie pomyślala o marudzeniu

Asia dokladnie ale mój tylko mielone i zalewajke umie zrobić

Anno ogrodowo puchy, kuchnia mnie pochłonęła

Kasia to byś się z moim M dogadała

Margaretka40 temat rzeka..ale jak to jest potrafimy wałkować tradycyjną kuchnie a zeby cos nowego wprowadzić to mózg dęba staje..

AniMa też ma 2 ksiązki L, gdzieś...

Agata ja wkońcu kupię ten rzymski, ten wiekszy masz? tam obiad na 16 osób się zmieści?
Malutki pod lasem 20:41, 16 gru 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Choinki pomalowane
Ale tata wyciął i poskładał sobie... reniferka Będzie miał nosek czerwony, teraz żałuję, że nie chciałam reniferków Kurcze fajny jest, no...

świetne Ania
tylko mi brakuje śniegu nooo, jakoś bez tego nie czuję świąt..
Ogród z pergolą 11:10, 15 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Łucja mielone u mnie uwielbiane urozmaicam wkladając pieczarkę do środka
Navi eMowi przeczytałam że twoj piecze a on że to ja do cukierni pojadę leń! ty czesto korzystasz z kwestismaku.pl prawda? i chyba ciekawiej gotujesz bo czytalam kiedys u ciebie że zupe tajską robisz...

Ania Agata to kupię cos z czarnej porzeczki cukru dam tyle co w Twojej wersji, nic nie zmieniam bo boję sie zaryzykować. eM kupił tortownice 27cm czy to wystarczy na 17doroslych i 8 dzieci??może 2 torty zrobic

Ania na taką bandę to mam tortownicę prostokątną gdzieś 24 x 34 wtedy składniki na ciasto zwiększam o 1/2

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:31, 15 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Mam ten piekarnik i też polecam

No Samsung jest na mojej liście typów jeśli chodzi o piekarnik.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies