Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Filemon24 13:12, 19 gru 2016

Makao_J napisał(a)

No widzisz? Dobrze wiedzieć. Cieszę się w takim razie że na Długą mi nie po drodze. Zobaczymy w takim razie co będzie na Kopernika. Na razie jestem zadowolona. Przemiły wet i sympatyczna żona. Od razu zareagował jak weszłam z kociakiem. Poza tym tam cały czas siedzi ten starszy łysawy wet z dawnego Centaura a to bardzo doświadczony i konkretny lekarz.
Nie długo może otworzy się gabinet na Zachodniej to będę miała całkiem blisko

Dzięki za info

My na pewno zostajemy na Wólce, ciekawe czemu te niepochlebne opinię? Chociaż osobiście żadnych negatywnych na ich temat nie słyszałam.
Skąd masz Tolę? bo tak nagle się u Ciebie pojawiła

Piękna choinka
Makao_J 14:00, 19 gru 2016

iwka napisał(a)
Aniu piękna wyszła choinka jak z pinteresta normalnie, bardzo mi się podoba

Dziękuję
Makao_J 14:12, 19 gru 2016

Filemon24 napisał(a)

My na pewno zostajemy na Wólce, ciekawe czemu te niepochlebne opinię? Chociaż osobiście żadnych negatywnych na ich temat nie słyszałam.
Skąd masz Tolę? bo tak nagle się u Ciebie pojawiła

Piękna choinka

Głównie to mówią że na Wólce to bardzo zdzierają z człowieka. Oni chyba mają też gabinet na Wójtostwie, tak?

Tole mam z OLX. Szybko potrzebowałam i znalazłam. Kobieta miała 3 kociaki ale Tola podeszła sama i od razu wpakowała się Otylii na ręce więc decyzja podjęta od razu.

Pierwszego dnia wet odrobaczył i popryskał od pcheł. Na drugi dzień okazało się że ma świerzbowca bo drapała uszy. Widziałam pod mikroskopem. Fuj. Przyjęła już 2 dawki lekarstwa. Za tydzień ostatnia. W sobotę ją zaszczepiłam bo pan nie chciał od razu żeby się zaaklimatyzowała. W między czasie dostała biegunki. Wet dał lek na wstrzymanie i też przełożył szczepienie bo bał się że może mieć osłabiony organizm. Dostała dodatkowo witaminki. Teraz już zaszczepiliśmy. Choć zareagowała źle i bałam się że nocy nie przeżyje. Nawet eM ją głaskał. Tak była słaba. Ale na drugi dzień było już ok i nawet zaczęła jeść. Teraz szaleje znowu
JustynaZ 14:14, 19 gru 2016

Aniu piękną choikę zrobiłaś .
Makao_J 14:41, 19 gru 2016

Dziękuję.
Filemon24 15:23, 19 gru 2016

U mnie Feliks też sam sobie znalazł nowy dom Ze wszystkich czterech kotów jest najbardziej towarzyski w Feliksie zakochana byłam już pierwszego dnia hahah
ren133 15:28, 19 gru 2016

Ładniutka choinka
Makao_J 19:36, 19 gru 2016

Filemon24 napisał(a)
U mnie Feliks też sam sobie znalazł nowy dom Ze wszystkich czterech kotów jest najbardziej towarzyski w Feliksie zakochana byłam już pierwszego dnia hahah

Wiem co czujesz.
Makao_J 19:36, 19 gru 2016

ren133 napisał(a)
Ładniutka choinka

Dziękuję bardzo
anna_t 19:41, 19 gru 2016

Makao_J napisał(a)
No dobra. Skończyłam.

Anka cudna!! jednak nie ma to jak łańcuchy, jest czar chyba najładniejsza na forum jak na tą chwilę wedlug mnie