Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

anbu 11:17, 21 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)

I kiedy wracasz...

Przed 16 jestem w domu Czasem szybciej. Latem fajnie, bo można jeszcze coś w ogrodzie podziałać ale zimą to masakra jakaś hi hi
Urszulla 12:34, 21 gru 2016

Wy tu sobie gadu gadu o sprzęcie, a mi się rano pralka zepsuła
Sebek 12:38, 21 gru 2016

Ale się tu można doedukowac! Przyda mi się to, nawet bardzo
anna_t 13:43, 21 gru 2016

AngelikaX napisał(a)
Jedno mnie zastanawia w piekarniku z matowym czarnym frontem, jak się mają do tego palce i kurz czy przy czyszczeniu matowy front nie będzie wręcz "łapał" wszystkich kłaczków z reczników, ścierek itp.?

ps. mam czarną kuchnie i czarne akrylowe hokery. Fronty czyszcze minimum raz na tydzień. Hokery praktycznie codziennie - na nich bardzo widać kurz, pyłki z ręcznika zwłaszcza jak pokarze się słońce

u mnie czarny blat, hokery i szyby, tez nie polecam tym którzy lubią mega czysto
ale piekarnik i lodówkę mam samsunga - front czarna szyba i widać paluchy ale mam specjalną ściereczke do szyb i to jest moment i nic nie widać.

generalnie jeśli tylko finanse pozwalają to ja polecam Ci Kasia wchodzić w Boscha i Samsunga, nie mają konkurencji.
Dominika11 13:44, 21 gru 2016

kasja83 napisał(a)
U mnie jakby trochę bardziej zimowo. Nieustająco wstrząsa mną mrok-kiedy wychodzę do pracy...zamiast przewracać się na drugi bok

jak malowane
tulucy 23:19, 21 gru 2016

Odmachuję

Kuchenne tematy... Para jest fajna do pieczenia chleba i serników
Ja nie mam ani pary, ani prowadnic, i żałuję trochę.
Mój piekarnik ikeowski, whirlpool im robił ten model, stąd wiem, bo serwis mi wymieniał zegarek.
Kupowałam dla wyglądu, retro miało być... I mam komplet z mikro i jest pięknie
Ale ja mam jasny, mleczny. Z czarnymi wykończeniami
Kindzia 09:35, 22 gru 2016

Miałam piekarnik Amicy, Whirlpoola, teraz mam Boscha. W ostatnich latach się przeprowadzałam i jeszcze potem budowa domu, dlatego takie doświadczenie Prowadnice są bezkonkurencyjne, sonda, jak dla mnie, zupełnie bezużyteczna, samoczyszczenie mam w Boschu i jest rewelacyjne...natomiast wszystkie piekarniki były bezawaryjne, bez zarzutu. Bosch był bardzo drogi, bo ma sporo bajerów, ze wszystkich nie korzystam. Ale z programów do pieczenia i owszem. Myślę, że trzeba sobie sprecyzować funkcje, na których Ci zależy i pod tym kątem szukać. Kupę czasu zabiera takie szukanie, ale niestety...musisz się sama zdecydować

Ogród oszroniony wygląda przepięknie!!!

kasja83 09:38, 22 gru 2016

anbu napisał(a)
Kasiu nie tylko Tobą wstrząsa mrok, kiedy wychodzisz do pracy

Dobrze, że jest nas więcej...
kasja83 09:39, 22 gru 2016

AngelikaX napisał(a)
Jedno mnie zastanawia w piekarniku z matowym czarnym frontem, jak się mają do tego palce i kurz czy przy czyszczeniu matowy front nie będzie wręcz "łapał" wszystkich kłaczków z reczników, ścierek itp.?

ps. mam czarną kuchnie i czarne akrylowe hokery. Fronty czyszcze minimum raz na tydzień. Hokery praktycznie codziennie - na nich bardzo widać kurz, pyłki z ręcznika zwłaszcza jak pokarze się słońce

Macałam wczoraj w sklepie-dramatu z tym matem nie ma.
kasja83 09:39, 22 gru 2016

Urszulla napisał(a)
Wy tu sobie gadu gadu o sprzęcie, a mi się rano pralka zepsuła

Buuuu-długo służyła?