nie szkodzi Magnolio, bo jak zejdzie śnieg, to dopiero będzie widać, czy te 1,3 nie wystarczy; łatwiej to sprawdzać na ogrodzie, jak zimy nie ma;
obejrzę wszystkie te trawki i zobaczymy, która będzie, zwłaszcza, że będą stożki i byliny jesienią i zimą też ciekawie wyglądają
ten moduł przeliczając na długość ile ma?
wklejam go...dzięki kochana, teraz łatwiej juz poleci
WOW ale okaz Pani Mama prezentuje sie bardzo ładnie z tym gigantem...bardzo ślicznie u Ciebie Irenko z pewnoscią wpadnę do Ciebie posiedziec pod tym olbrzymem hehehe
A do mnie właśnie dotarła moja wyczekana deska do prasowania montowana do ściany ... Może to z roślinami nie ma za dużo wspólnego ....,, ale ja tak się cieszę ale w zasadzie ... Jak mi prasowanie pójdzie sprawnie , to więcej czasu będę mogła spędzić w ogrodzie ..,,, to , związek deski z ogrodem udowodniono ... Dowód nie wprost
Smacznego! A zdjęcia....nie muszę mówić! Dobrze ,że doszedłeś do zdrowia. Sen jest najlepszym lekarstwem na takie przypadłości,
Ociepli się, to wtedy znowu wyruszysz....a to już niedługo.U nas też.Zaklinam wiosnę na szybkie przyjście,Wymyśliłam ,że 1 marca zobaczę pierwsze jej zwiastuny za oknem.
Zobaczymy,czy mi się przewidywania sprawdzą Trzymam kciuki za Twą pomyślność.
Dziś babeczką cię częstuję.....
.
No Haniu zdjęcia Roberta piękne i apetyczne,ale ślina mi pociekła na taką babeczkę więc wybacz,ale się poczęstuję
Ewa to goryczka trojeściowa, g. trojeściowata (Gentiana asclepiadea)
dolina faktycznie z dreszczykiem i jeszcze te niewyjaśnione mroczne historie
tu też mroczno ale chyba bardzo znajomo
i pomyśleć że pierwszy raz byłem tam w 69 , z synem też mi się tam trafiło a i wnuka udało mi się podstępem w te otchłanie piekielne zwabić - bo miejsce to Piekiełkiem się nazywa
Bardzo prosze o radę:
Kupiłam w sklepie z używanymi rzeczami takie akcesoria:
Chyba są to poidełka dla ptaków-ale po co są te otwory? Czy należy ich do czegoś przymocować?
Jaka pasowałaby do nich aranżacja?