A widok tej rabaty zawsze będę przywoływać, kiedy będę miała ochotę ,żeby cosik kolejnego upchać... Bo to po prostu czasu trzeba !!... Dojrzałe rośliny zawsze zrobią efekt.. A małe boroki po prostu muszą swoje odczekać i urosnąć
Achhh . Czemuż ja taka niecierpliwa jestem ???
Florowit w dłoń !!
Nowa technika rysowania - bez rozcierania ołówka - czyli bardziej poprawna To jest połowa portretu (nieskończona)... całość umieszczę w najbliższym czasie czyli jak skończę
Chmura śniegowa chyba dzisiaj nadciągnie nad Warszawę a u Ciebie posprzątane ..... ja zostałam zasypana i spektakl trwa nadal ..... Trzy razy wychodziłam odśnieżać a zjadłam 5 pączków ..... Różnica poszła w moje tu i ówdzie pozdrawiam pączkowo
W taką zimową pogodę trafiłam tutaj i od razu uśmiech od ucha do ucha na Twój kwitnący ogród
trafiłaś we właściwe miejsce i mam nadzieję że pozostaniesz na dłużej
w ten śnieżny dzień odzywa się serce ogrodnika , dzisiaj posadziłam nasionka szparagów na rozsade oraz w słoiczkach mączą się nasionka lotosu . A na parapecie zeszły juz karczochy które zostały posadzone w tamtym tygdodniu . A oto kilka zdjęć aby poprawić nastrój ; ))
A oto kotek z tamych stron który przyjechał do krakowa .
Dzidka, aż latałam po opakowanie nie pisze jaka odmiana tylko, że ogrodowy a miałam taki na tym opakowaniu pisze, że ciemno niebieski
Nie wiem czy podzielisz moją opinię, że ciemno niebieskie pachną intensywniej.
Aniu, nie było moim zamierzeniem przeganiać Cię po opakowanie. Mam nadzieję, że nie nie był to długi dystans.
A są heliotropy w odmianach ?
Ja zawsze miałam ciemnofioletowy....
Gdzie jak gdzie ,ale u Ani zawsze można się załapać na coś pysznego
Pozdrawiam