Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Gąszczu u Tess

W Gąszczu u Tess

grazyna 10:34, 19 lut 2013

Teresko miałam nie chadzać po Twoim gąszczu ?
A skąd dowiedziałabym się o Twoim 1(pierwszym) wykształceniu ?!

Uśmiałam się u Ciebie, świetnie piszerz, idę nad rozlewisko
Magda70 10:52, 19 lut 2013

Kula...kule...boskie
grupa_trzyma... 11:27, 19 lut 2013

Tess napisał(a)
W trakcie dyskusji u Ewy004 o sposobach na ukrywanie zakupów ogrodowych przed Żonami przypomniało mi się, że w piątek dostałam przesyłkę.

Do pracy przyszła, oczywiście, żeby M. nie zobaczył zbyt wcześnie

A co zrobić, jak się z Żonem pracuje?
ewa004 11:39, 19 lut 2013

No ciekawe co Tess tym razem wymyśli Może niech żon prace zmieni
Milka 11:57, 19 lut 2013

Gratuluje kulek i sposobu ich ukrywania
kaisog1 11:58, 19 lut 2013

Tessi - przemytniczka Hahahhaha czego sie nie robi dla spokojności ducha naszych M

Tereska a nie pamiętasz może ile kosztowały te tłuściutkie wróblem na Broniszach?
baraga1904 12:45, 19 lut 2013

...superaśne kule...
...mi niestety nie wychodzi ukrywanie ... u mnie to M. uwielbia zakupy....
majkel0326 13:07, 19 lut 2013

Teresko,obejrzałam sobie jakie zakupy zrobiłaś.Zakochałam się w tej kurce,którą kupiłaś,jest super Z resztą inne,które pokazałaś na zdjęciach też bym przygarnęła Spóźnione gratulacje na 200 stron

Urszulla 16:10, 19 lut 2013

Kule świetne. Ukrywanie to w naturze wszystkich kobiet
Mój M. już popsioczył na donice. Za rok będzie przyzwyczajony jak kupię następne hurtowo
Tess 22:00, 19 lut 2013

Ewo, edit: info o stalowych kulach polerowanych mogę dać tylko na priv. Właśnie zostałam przywołana do porządku

Gisiniak - doskonale Cię rozumiem

Beatko, nie udawaj, że się czegoś obawiałaś buziam

Grażynko, normalnie jestem pod wrażeniem! Naprawdę czytałaś nie tylko pismo obrazkowe, skoro to wyczytałaś Ech, stare dzieje i niestety wszelka wiedza nabyta już zapomniana. Zresztą większości roślin dziś modnych i stosowanych wówczas w Polsce nie było.

Magda - kule. Zdecydowanie liczba mnoga. Bo więcej, niż dwie

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
A co zrobić, jak się z Żonem pracuje?

Hm, to trochę bardziej kłopotliwe. Ale i na to mam pomysł. Przyjaciółka. Sąsiadka albo inna osoba, na której adres może przyjść paczka. Nie stosowałam, przyznaję. Ale gdybym musiała...?

Ewo, i jak Ci się mój powyższy pomysł podoba?

Irenko, to ukrywanie to jedynie dla spokojności mojego M. Nie muszę się rozliczać z każdej złotówki, mam własną kasę, dzięki Bogu. Ale trochę na ręce mi patrzy, z przyzwyczajenia Co ma i dobre strony, he, he. No i jak mu wytłumaczyć, że taka kula jest mi absolutnie niezbędna?

Gosiu - przemytniczka? Podoba mi się A o które wróbelki pytasz? O te, które sobie kupiłam? Te były po 18 zł za sztukę.

Agnieszko (baraga) - mąż uwielbia zakupy, piszesz. To znaczy, że kupuje wszystko, co chcesz? Szczęściara.

Maju - dziękuję A kurki i mnie się inne, niż tylko te, które kupiłam, podobają

Urszulla napisał(a)
Ukrywanie to w naturze wszystkich kobiet
Mój M. już popsioczył na donice. Za rok będzie przyzwyczajony jak kupię następne hurtowo