Jaśminowce mają takie złote listeczki, a ja takie lubię. Kwitną na biało. Lubią je mszyce, ale nie męczą ich jakoś specjalnie mocno
Za pochwały dzięki
Buziaki
Jak te wszystkie róże zakwitną, to będzie niesamowicie pięknie. Już bym chciała to zobaczyć.
Twoja lennei alba zupełnie biała, piękna. Ja miałam nadzieję na właśnie taką, a moja ma u nasady płatków lekkie różowe zabarwienie, dlaczego????
Dużo zdrowia dla Twojego brata, będzie dobrze. Z tym da się żyć. Siostrzenica mojego męża zachorowała w wieku 11 lat, zupełnie nagle, teraz ma już 26 lat. Mojej koleżance ta choroba towarzyszy 40 lat, urodziła dziecko, teraz bawi już wnuka.
Trzeba po prostu nauczyć się z tym żyć. Pozdrawiam serdecznie.
Brunnery maja właśnie takie kwiatki jak niezapominajki, u mnie z 4 matecznych roślin mam kilkadziesiąt siewek w różnych odcieniach. Może i Tobie się rozsieją
Kupuj klony bo są fajne
Pytałaś o montaż drewnianych słupów/
Drewniane słupy konstrukcyjne podtrzymujace daszek na ganku i nad tarasem mocowane są do zalanych betonek stóp za pomocą takiej kotwy
Wyglądało to tak
Słupki balustrady są przymocowane do ryflowanych desek z modrzewia syberyjskiego za pomocą tego typu kotwy
Wygląda to tak
W deskach tarasowych są wycięcia na przelot tych słupów konstrukcyjnych.