Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:12, 14 sty 2013

Do góry
Dzięki Marzenko za wszystko.......... Szkoda tylko, że musiałaś gapić się zamiast szusować..ale jeszcze nadrobimy..... mam ochotę wrócić do Kotliny .....
Ogród biały 18:11, 14 sty 2013

Do góry
Goździk pierzasty

dyptam i goździk brodaty

serduszka
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 18:09, 14 sty 2013

Do góry

I to już sobota....... udało się dojechać..... pomimo perypetii samochodowych..... i orientacyjnych w terenie.... a takie widoczki mieliśmy na dojeździe..

Ogród niby nowoczesny ale... 18:05, 14 sty 2013

Do góry
Porzeczka a za nią mięta - a raczej 2 rózne mięty, melisa no i oczywiście lubczyk

Więcej zdjeć warzywniaka niestety nie mam...jakoś nie miałam mani uwieczniania ogrodu aparatem ale to się zmieni...

No i zmieni się warzywniak bo będę robić skrzyneczki (Żon będzie)...to mój nr 1 na wiosnę

Ogród biały 18:03, 14 sty 2013

Do góry
Róża

Pierwiosnek

Tulipan

Szachownica kostkowata i sangwinaria
Dolina Tęczy 17:58, 14 sty 2013

Do góry
arcobaleno napisał(a)
Ja już snuję wiosenne plany a tymczasem zima sobie o nas przypomniała

Dobrze, ze w domu można poczuć wiosnę dzięki roślinom!

Oleandra wystawilam przed jasne okno - patrzcie jak ruszył po obcięciu

wow kochana, możesz poczuć się w domku jakbys była w ogrodzie i to porą wiosenną
pozdrawiam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:58, 14 sty 2013

Do góry
Gratuluję kolejnej setki, Irenko

I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 17:58, 14 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)
Cd... Finka musiała jechać do domciu..robić tort urodzinowy i imprezę swojej córci..... a my już doszkoleni gdzie, co i jak.... pojechaliśmy sami.... niestety Alinka trochę się już zmęczyła i co chwila chciała odpocząć...

I postanowiła pojeździć spokojnie sama... pojeździć może i chciała, ale co chwila odpoczywała...... wypatrzyliśmy to z krzesełka....

Pomimo odpoczywania...z Alinką można jechać na nartki.... bo jest wesoło, bezkonfliktowo i nawet takie odpoczynki nie miały wpływu na zniknięcie totalnego banana z twarzy... no i Alinka to babka z ikrą i odwagą

nie kituj bo to jeszcze widziałam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:54, 14 sty 2013

Do góry
I ode mnie gratulacje, ale lecisz Irenko!!!!
Jak tam budleja? Przysypana białą kołderką? Ciekawa jestem, czy się przyjęła

I kwiatuch obowiązkowo dla Ciebie

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 17:53, 14 sty 2013

Do góry
dziękuję Wszystkim za wspaniałe życzenia
ja chciałabym Wam życzyć spełnienia marzeń i zdrowia

U nas śnieżnie....

buziaki
Ogród niby nowoczesny ale... 17:53, 14 sty 2013

Do góry
A i jeszcze groszek obowiązkowo co roku...taki młody i swój zjada się w całości

I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 17:52, 14 sty 2013

Do góry
I poznanie się w realu z najprawdziwszą pszczółką Ewą

I zauroczenie detalami...... ależ tych cudnych detali do zauroczenia się było.... taaaaa zauroczyłam się.. i dopiero teraz zauważyłam, że nie porobiłam zdjęć...a miałam ochotę.... Konstancja powiedziała, że będzie miała o czym śnic po nocach....

I te ciepło od pieca.. i od atmosfery panującej w domu..... kto nie był niech żałuje bo ma czego żałować...

Zjedliśmy pyszności przygotowane przez gospodarzy i pojechaliśmy na basen i na sauny....... ale z tego foto nie będzie..... i nie ma...... aparaty zostały w domu, ale dobry humor pojechał z nami........ tego wieczoru od śmiechu i gadania tak zachrypłam...że jeszcze przez miesiąc mój M będzie miał ciszę i spokój w domu...
Basen i sauna uratowały nam życie.. bo inaczej po pierwszym dniu na nartach....zakwasy by nam uniemożliwiły jakąkolwiek działalność....

Nigdy nie mów nigdy 17:50, 14 sty 2013

Do góry
i z wczoraj

Dobrze, że pług odśnieża naszą osobistą drogę...trochę czasu zajęłoby jednak odśnieżenie tego wszystkiego

P.S. Przed chwilą M dzwonił, od wczoraj w Pszczynie nie padało. Tu, w Zabrzu, sypało ciągle
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:50, 14 sty 2013

Do góry
Irenko gratulacje. Byłam tu dzisiaj ale jeszcze 400 nie było a tu juz tyle stron minęło.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:50, 14 sty 2013

Do góry
Irenko, gratuluję kolejnej setki. Pędzisz na wątku tak jak na nartach, brawo!

Dla odmiany czas na zmiany... 17:47, 14 sty 2013

Do góry
beta napisał(a)
na dziś takie oto widoczki

i pozdrawiam zaglądających

kochana ściągnełaś mnie ......
piękne u Ciebie widoczki :0 takie ognisko...marzenie
Przyznam Ci się szczerze, że znowu znikneły wszystkie moje obserwowane wątki i się zdenerwowałam !!!
Aż nie miała ochoty tego od nowa zzaczynać..........no cóż żal minął i chyba czas odnowić wszystkie wątki....
wieczorkiem to porobię
buziaki ślę
Nigdy nie mów nigdy 17:44, 14 sty 2013

Do góry
A teraz o tym co u nas słychać będzie. W piątek przyjechał sprzęt AGD do naszej kuchni (część z Was pewnie pamięta, że mieszkamy ciągle w mieście, na starych śmieciach, a na wsi wijemy sobie gniazdko na starość), brakuje nam tylko zlewozmywaka, baterii i mebli. Może coś zostanie z tej kupki na bruk, to zamówimy meble i temat kuchni byłby zakończony w tym roku. Właściwie ze sprzętem do kuchni zaczęliśmy w tamtym roku, więc już nie mogę powiedzieć, że wszystko mamy zdobyczne
Panowie przyjechali w piątek dopiero po 21.00 ze sprzętem, wiadomo jakie warunki były, a jechali z Zabrza. Nawet sami wnieśli lodówkę, a jest co dźwigać

i jeszcze ten drobiazg, który wymusił na mnie wymianę części garów (wczoraj zamówiłam)

Aby uruchomić piekarnik i płytę, M przerobił jedną z szafek zdobycznej kuchni i już wszystko hula. Tylko wody nie można było podłączyć do lodówki, jakaś złączka w sklepie została. Już ją mamy i M pojechał malować suszarnię, to przy okazji wodę podłączy. Jeszcze jedno : do piątku jestem słomianą wdową z dzieckiem M pracowicie urlop wykorzysta Właściwie, ta suszarnia to ostatnie pomieszczenie, które nie dokończone zostało po budowie domu. Teraz będzie już na prawdę koniec

Ale się nachwaliłam....Ale tak nas cieszy, że powolutku wywalamy zdobyczne

Żeby nie było, że ja tak nie ogródkowo...to z piątku

I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 17:43, 14 sty 2013

Do góry
I potok.... Znalazłam......

I śliczne bardzo...

I narciarsko
Ogród niby nowoczesny ale... 17:43, 14 sty 2013

Do góry
A to mój warzywniak późną wiosną 2012r...

wszystkiego mam po troszku tak do zjedzenia z krzaczka... Bo uwielbiam wstać rano zwłaszcza w weekend i na boso lecieć i z krzaczków podjadać...

Co roku jakieś nowe warzywko wsadzę na spróbowanie...byla kapusta, brukselka (pychaaa)
Co roku kalarepka, pomidorki koktajlowe, sałata różniasta. Koper, szczypior i pietruszka obowiązkowe.
I buraczki na chłodnik...i 3-4 sadzonki ogórków
Bób był w tym roku pyszny i brokuł ale on nie dał rady i gąsienice go zeżarły..

Tu jeszcze rukola rośnie i truskawki...przykryte agrowłókniną jeszcze byly ale już nie bo kiepsko rosły i jesienią zdjęłam ją. Z lewej maliny owocujące do przymrozków

Ogrodnik Mimo Woli cd 17:41, 14 sty 2013

Do góry
To w Pszczelarni takie śliczności można znaleźć
Potok....

I śliczne bardzo...

I narciarsko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies