sylllwia
23:23, 27 sty 2013
Gabrysia_ - dzięki za nie-zaproszenie na kawę
, pewnie skorzystam jak się ociepli i śnieg stopnieje
baraga1904 - nie przesadzaj Agnieszka, projekt Danusi masz i wiosna idzie, więc do dzieła
anna_studio - czekamy, czekamy na brąz, już niedługo, dzisiaj słoneczko trochę naładowało akumulatory i ocieplenie idzie do nas
Marzena2007 - fajnie, że zajrzałaś do mnie ogrodowiskowa siostro
a wiosny to doczekać się już nie mogę, jak większość z nas. Wczoraj pochowałam świąteczne dekoracje i teraz wiosny wypatruję.
Urszulla - Cyprysik latem stoi na dworze w cieniu, bezpośredniego słońca nie lubi, a teraz zimą stoi w domu i wcale tak zimno nie ma, bo kaloryferów nie zakręcam
Ewa - pozdrawiam chwyciłam i przesyłam również dla Ciebie i dla córci
kasik778 - dzięki Kasik, pozdrawiam również i będę czekać na Twoje ciurkadełko u Ciebie na torcie
Trochę wiosny w domu - krokusiki z Biedronki

baraga1904 - nie przesadzaj Agnieszka, projekt Danusi masz i wiosna idzie, więc do dzieła
anna_studio - czekamy, czekamy na brąz, już niedługo, dzisiaj słoneczko trochę naładowało akumulatory i ocieplenie idzie do nas
Marzena2007 - fajnie, że zajrzałaś do mnie ogrodowiskowa siostro

Urszulla - Cyprysik latem stoi na dworze w cieniu, bezpośredniego słońca nie lubi, a teraz zimą stoi w domu i wcale tak zimno nie ma, bo kaloryferów nie zakręcam

Ewa - pozdrawiam chwyciłam i przesyłam również dla Ciebie i dla córci

kasik778 - dzięki Kasik, pozdrawiam również i będę czekać na Twoje ciurkadełko u Ciebie na torcie

Trochę wiosny w domu - krokusiki z Biedronki