Danusiu, ja już jestem chyba uzależniona od Twojego ogrodu. Od tygodnia, odkąd mniej więcej Was namierzyłam nie sypiam i nic nie robię, tylko oglądam te zdjęcia. Kompletna dezorganizacja życia. Człowiek, który Tworzy takie piękno zasługuje co najmniej na Nobla!!! To ogród magiczny!!! Zastanawiam się jak to wszystko utrzymać w ryzach.... Twoje idealne stożki, kule to coś pięknego...Napatrzy się człowiek na takie widoczki wirtualne i potem w realu nie może znieść otaczającej go brzydoty.... A te Twoje hortensje...to poprostu dzieła sztuki. Gdzie ja teraz te wszystkie cuda zmieszczę w swoim ogrodzie??? Dopiero mam o czym myśleć.......
Czy teraz można sadzić hortensje??
Powiem, że pięknie wyglądają, nie trzeba ich wycinać
Tak się zaczytałam w komentarze do ostatnich artykułów (bardzo dziękuję i zapraszam jeszcze nadal do komentowania), że całkiem zapomniałam, że dziś przecież cokolwiek zrobiłam w ogrodzie, choć ciężko było mi się oderwać od komputera. Pierwsza sprawa to koszenie.
Można taśmy stalowe zakopywać, albo robić krawężnik z kostki.
Danusiu ten wątek czytałam, na tyłach domu mam do zrobiebia chodniczek/ścieżkę (?) i zastanawiam się z czego, po głowie kołacze mi się kilka pomysłów i nie wiem co zrobić a czas nagli bo chcę to zrobić teraz żeby na wiosnę już mieć to z głowy...