Tego chyba w stożek można, ale trzeba na dole dosadzić pod niego małe, żeby zrobiły "szerokość". Żóltą gałązkę wytnij. Czy ona jest martwa?
Danusiu dziękuję ci bardzo za podpowiedzi, napewno skorzystam. Ta gałązka nie jest sucha tylko taka żółta się zrobiła, może faktycznie z głodu bo nigdy bukszpanów nie nawoziłam
A ten Florowit to raz, czy częściej???
Witaj Tess Obejrzałam Twojego milina. Cudny ! W ubiegłym roku posadziłam 3 pod domem ( widać na zdjęciu). Dostałam kwitnące - czerwony, pomarańczowy i żółty. Powiedz mi czy Ty swój tniesz co roku ? Na jaką wysokość ? Jak o niego dbasz, że jest taki piękny ? Myślisz, że dla rozkrzewienia powinnam przyciąć nisko ? .
Marto! Dla Ciebie na wieczór!
Wierny, stateczny i zawsze na Ciebie ładnie patrzy!I rybkę na kolację przytargał!
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fajny Haniu to się uśmiałam
Biorę w sieć )))))))))))))))
Pozdrawiam piątkowo Haneczka i tulam
Mnie się taka kolorystyka też podoba, choć jakiś akcent by się przydał, ale podoba mi się.
skan z Home&Garden
O tak... jestem za tą propozycją Ja bym dodał jeszcze różu do tego albo pomarańcz... ale w takim jaskrawszym odcieniu
Róż indyjski będzie elegancki ,amarant ożywi i będzie weselej.
Widziałam w takim wnętrzu połączenia z niebieskim.Też niczego sobie. Co kto lubi.
Tak czy siak Danusiu będzie bardzo, bardzo..
Eluś - wszystkiego naj!!! Dla niestrudzonej druciary - jakkolwiek to brzmi No ja dzisiaj jestem po solidnej przebieżce - za ciach dziękuję, bo w spodnie się już nie mieszczę, ale kawcią nie wzgardzę. I kwiatuch for ju - mój urodzinowy