Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

nieszka 22:46, 06 lut 2013

Nadgoniłam i ja tą burzę mózgów
Jak jeszcze jest głosowanie to ja bym dała coś o innym kolorze liści niż rh. Albo runiankę tą kolorową albo hostę - tylko taką bardziej jasno zieloną.
gierczusia 08:38, 07 lut 2013

monitka napisał(a)

Ja tu chyba pierwszy raz oficjalnie to grzecznie się witam

Monitko cieszę się ,że wpadłaś.. Zapraszam częściej .... A skoro oficjalnościom ma stać się zadość to:

Oficjalnie Witam Moniu
gierczusia 08:45, 07 lut 2013

Dziewczynki Aniołki Wy moje .. Po prostu słów mi brak ,że tak znosicie moje kaprysy i podsyłacie mi tyle pzecudownych pomysłów ... Dzięki ,dzięki wielkie Juzinko, Monisiu , Toszko,Gosiu Joanno, Madziu i Nieszko

Może w takim razie w ramach rewanżu zaproszę na ciasteczko ( to te słynne u nas ciastka z Kochłowic )
To nazywa się " krówka " ..... Smacznego ....,. wiem ,że powinien być pączek .. Ale dla Wyjątkowych Pań - wyjątkowe ciacho

gierczusia 08:48, 07 lut 2013

A ja uparcie przywołuję wiosnę ... A właśnie śnieg zaczął padać ... Może za słabo się drę ??????

Wiosnoooooo !!!
Buziam Was i życzę miłego dnia ...... Mam nadzieję ,że stroik się spodoba
GosiaJoanna 09:06, 07 lut 2013

Elu Ty moja artystyczna duszyczko stroik piękny bardzo gustowny...a co do śniegu niech jest ma byź jeszcze mały mrózi więc niech ta biała kołderka jeszcze uchroni roślinki przed Panem Mrozem :*
GosiaJoanna 09:06, 07 lut 2013

Miłego Dni zyczę i zabieram się za chrusty czy jak kto woli faworki
gierczusia 09:18, 07 lut 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Miłego Dni zyczę i zabieram się za chrusty czy jak kto woli faworki

Gosinko miłego dnia cieszę się ,że się podoba

Może ja i jestem artystyczna dusza ... Ale za to mam dwie lewe ręce do pieczenia ślodkości

I tak mój tłusty czwartek ograniczył się do wysłania eMa do piekarni buziam Mistrzu Piekarnictwa
baraga1904 09:25, 07 lut 2013

....witaj Elu...tyle stronek natrzaskałas w ciagu jednego dnia że sporo czasu poświęciałam na przeczytanie...ale oplacało się ...bo na końcu zjadłam pyszne ciacho...mniam...jeszcze się oblizuję...
...zaraz zabieram się za faworki....ale robią się szybko to jeszcze posiedzę...Lirope obejrzałam i bardzo mi sie podaba ta roślina ...szczerze powiem że pierwszy raz o niej słyszałam choc pewnie już widziałam
baraga1904 09:27, 07 lut 2013

....a...jeszcze...stroik super...głośno krzycz...?WIOSNA!!!!!!
gierczusia 09:31, 07 lut 2013

baraga1904 napisał(a)
....witaj Elu...tyle stronek natrzaskałas w ciagu jednego dnia że sporo czasu poświęciałam na przeczytanie...ale oplacało się ...bo na końcu zjadłam pyszne ciacho...mniam...jeszcze się oblizuję...
...zaraz zabieram się za faworki....ale robią się szybko to jeszcze posiedzę...Lirope obejrzałam i bardzo mi sie podaba ta roślina ...szczerze powiem że pierwszy raz o niej słyszałam choc pewnie już widziałam

Achhh widzisz Aguś taki temat się wyłonił... a z niego tyle fajnych inspiracji...i to dlatego było dość burzliwie.. Ale ja to uwielbiam
Cieszę ,się ,ze ciacho smakowało ale teź ma nadzieję ,ze zbytnio przy tych stronach się nie nudziłaś

Liriope Fantastiko u mnie z tylu słabo rośnie i lubi wymarzać.. Ale może z przodu , pod daszkiem z rh i w pobliźu domu będą miały swój prywatny raj ??
A faworeczka mogęęęę ??????