Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:05, 18 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)

Ale patrz jak macha ogrodowiskowo

wypatrzyłam siem osobiście w tle ... i to utwierdza moje przekonanie, że:

dal ...
półmrok ...
kapulusz z duzym rondem ...
brak ostrości ...

to najważniejsze ... dlatego wymieniam zdecydowanie wpływają pozytywnie na moje postrzeganie siem na zdjęciach ... i co się dziwić, że machający powyżej ogrodowiskowo rzekł był lata świetlne temu "kochanie im ciemniej tym jesteś piękniejsza " i to MIAŁ być komplement !!! ... ...
Roztoczańskie klimaty 21:04, 18 gru 2012

Do góry
Postawić trawkę nad i... 21:02, 18 gru 2012

Do góry
...przygotowania do Świąt idą pełną parą....
...na zewnątrz, na kwietnikach na parterze i na piętrze powieszone są girlandy z lampkami...tak oświetlony dom wygląda bardzo ładnie szczególnie kiedy jest biało...zrobiłam szybko telefonem dwa zdjęcia...jutro mam więcej czasu zrobię aparatem....
Postawić trawkę nad i... 20:58, 18 gru 2012

Do góry
„Raz do roku, pośród śniegu
Każdy się zatrzyma w biegu
By przy świetle świec świątecznym
Usiąść w gronie swym serdecznym.
Pora składac dziś życzenia
W noc Bożego Narodzenia
Bowiem szczęście oraz zdrowie
Najważniejsze – każdy powie….”

Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Oraz dużo zdrowia w Nowym Roku

...Zapraszam na ciasteczka orzechowe....

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:55, 18 gru 2012

Do góry
Danusiu gratuluję kolejnego tysiączka! Zostawiam Ci trochę wiosny

Roztoczańskie klimaty 20:54, 18 gru 2012

Do góry
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:52, 18 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aniu trzymasz mnie przy życiu

Pokazuj proszę dalej lilie.

Proszę Co prawda żółty to nie Twój kolor, ale lecę po kolei.....
Lilia Orienpet JAMESON

Biały domek pod lasem 20:37, 18 gru 2012

Do góry
Pierniczki polukrowane, ale nie wiem czy Świąt dotrwają, bo mój łasuch mały cały dzień je dziś próbuje
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:30, 18 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

....wolę ten widok
U siebie też wolę tą grubość pokrywy śnieżnej...

Lukier w tubkach....?!
muszę poszukać....tak się ostatnio namęczyłam...po cukier za mało zmieliłam...
puder z grudkami miałam...niby nic nie było widać...a lecieć nie chciało...
Roztoczańskie klimaty 20:27, 18 gru 2012

Do góry
Witaj
Piękne te brzozy u Ciebie. Podziwiam walkę żeby je na działce pozostawić. Ja też jestem fanką brzóz choć są "trudne"
A to ujęcie rabaty podoba mi się najbardziej. Rozumiem że masz nawodnienie że tak wszytko bujnie pod brzozami rośnie?

Zeta napisał(a)
W cieniu drewnianego kościoła 20:26, 18 gru 2012

Do góry
Ja także witam i czekam na więcej zdjęć, bardzo interesująca historia.
Nie wiem czy zorientowałaś się, że masz wspaniałą sąsiadkę
Ewę Pszczelarnię, u której byliśmy w zeszłym roku, a teraz właśnie leci jej ogród

http://tvnmeteo.tvn24.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13,1,1,0,0.html

a to nasze spotkanie w 4 ogrodach, latem, kiedy zjechało całe ogrodowisko

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1424-spotkanie-dolny-slask?page=17

Oczywiście podpowiemy jak upiekszyć ogród, jak więcej zdjęć pokażesz i w czym masz największy problem

a na powitanie irys

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:25, 18 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
jak tak dalej będzie padalo to na święta się da ruszyc nigdzie u nas, teraz jest już tragedia z jazdą...
światełek na bukszpanach też nie bedzie bo nie mam jak do nich teraz dojść, a po drugię wcalę ich nie widać

...po tym co czytam i widzę.....chciałoby się napisać...zas.ało na biało....yp=r...mały rebusik
Dla odmiany czas na zmiany... 20:23, 18 gru 2012

Do góry
No człowiek jednak codziennie się czegoś uczy nie miałam pojecia do dzisiaj że istnieje coś takiego jak podłaźnik śliczny ci ON

kwiatucha na drugą setkę zostawiam i pozdrawiam

Ogród szmaragdowy 20:23, 18 gru 2012

Do góry
Dzidka napisał(a)

To miejsce zauroczyło mnie najbardziej w Twoim ogrodzie. Widać, że w swojej branży jesteś profesjonalistą. Przeleciałm prawie cały wątek i jestem pod wrażeniem ogromu włożonej pracy i efektów. Ogród przepiękny. Miejsca z murkami pięknie dopracowane. Z czego są zrobione te murki, jakiś kamień łupany ale jaki?

I ja dzisiaj przejrzałam cały wątek. Też jestem pod wrażeniem Twoich ogrodowych dokonań.
A szczególnie tego zakątka.

Dzidka dziękuję bardzo, fajnie że Tobie się podoba, nie myślałem że ten zakątek będzie number one w moim ogrodzie.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:19, 18 gru 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Konstancjo-Izabello, Twoje zdjęcia (właściwie nie Twoje, bo: Kasi i jednej Gapy, i Dziadka), ukazane przez Ciebie sprowadziły mnie na ziemię. Ida Święta. I choć karp do mnie nie przemawia (rybim głosem), bo nie spożywam, choinki już rozwiozłam, siostry lepią i warzą, ja w obłoku próbuję zejść na ziemię. A właściwie zejść z obłoku. A zakupiony (wyproszony) cyklamen biały (doskonałe naśladownictwo) Świąt nie czyni. Zdałam relację, co u mnie. Ściskam. Wiem, że niedługo stajesz na deskach (jak w teatrze). Idę spać. Bo jutro mam o 7.00 rano fryzjera. Ostatnio miałam tego fryzjera o 6.00. A muszę jakoś dobiec do pani Gosi. Siostry powiedziały, że ja wiecznie zarośnięta (nawet na telewizję się nie zrobiłam). Ot taka organizacja u mnie ostatnio.

Ewuś jesteś moim guru logistyki ... panny w kuchni i obejściu z obowiązkami zapoznane (pewnie te kilometry makowca robią ) a Pszczółka elegantka kolafiurę leciutko leci zrobić .................. tylko ja siem pytam ??? czemu w środku nocy !!!???? ... ... ja rozumiem o czas u pań "fryzurek" trudno ... kajeciki przed świętami wypełnione ... dumnam Ewuś z Ciebie ... i wstydzę siem za siebie ... ja do kajecika się nie zmieściłam ... wstyd ... i poczochranie
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:12, 18 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Dla Izy
LILIA ORIENTALNA STARGAZER - pomimo, że orientalna rośnie jako jedna z pierwszych u mnie.. i ma się dobrze.... zasypana ściółką z kory, bo lilie z wyjątkowym Św. Józefa lubią lekko kwaśna ziemie

uwielbiam ją ... oj jak sobie przypomnę jak miło się tam siedziało ... ja kcem lato ... !!! ... no zaraz po świętach bo jednak swięta też kcem

musze sobie taką sprawić ... ... nie miałam w planach ale tak się tworzy historię ... w tym wypadku historię prawie ogrodu ... ja nie ma miejsca na gąszcze to każdy kfiatek musi mieć historię a ONA już ma
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:10, 18 gru 2012

Do góry
Gratulacje 1000 Danusiu, z Ogrodowiska Możesz Być Dumna jak ten ...

nie ma takiego drugiego forum, dziękuję

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:55, 18 gru 2012

Do góry
Dla Izy
LILIA ORIENTALNA STARGAZER - pomimo, że orientalna rośnie jako jedna z pierwszych u mnie.. i ma się dobrze.... zasypana ściółką z kory, bo lilie z wyjątkowym Św. Józefa lubią lekko kwaśna ziemie

Blaski i cienie nowego życia 19:55, 18 gru 2012

Do góry
Urszulla gratulacje pierwszej setki wpadłam spóźniona ale pierniczkiem się poczęstowałam

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:50, 18 gru 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

i w ten oto przeuroczy sposób grudzień będzie mi się kojarzył z liliami !!! jakże idealnie i po "anusiowemu" ... lilie ... piesa na łące i te tam co Pszczółce pożyczyć możesz ... poddaje się ... lepszego bojkotu jemioły to jak żyje nie widziałam

a tam ... lilie Twoje to siem dołożę ...

Izuuś, tyś jak lekarstwo na całe zło.... no, leżałam ze śmiechu.....

Lilie owszem moje, Adaś owszem Twój... może tak machniom?????

hmmmm ... nie ... kofam Cię ale żadna normalna baba nie odda swoich sniadań dom łóżka ... żeby nie było Adaś ma wiele innych zalet ... właśnie donicę robi ... też iście świątecznie

No to faktycznie.... też bym nie robiła machniom
Ale patrz jak macha ogrodowiskowo

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies