Piękne te drzewa czy może ktoś poradzić czy nadają się do sadzenia przy tarasie, tak pomyslałam czy nie przysłoniły by trochę słońca bo taras jest od strony południowej
Nie mam nic do ubrania wcześniej choinki w sumie narodziny to nie droga krzyżowa nie ?
Święta wesołe chociaż te drugie weselsze
Dla mnie ważne,żeby każdy wiedział po co ten cały cyrk i sam z siebie uczestniczył w tym nie przeszkadzał .
Kto spotyka się chętnie z bliskimi czy dalszymi znajomymi jest miło i dobrze też istotne.
Jak ktoś powiedział "Będziemy rozliczani z miłości ..." To Jan Paweł II chyba powiedział
Także z tą myślą cieszmy się,ze wokół nas są ludzie jak ich nie będzie to dopiero tragedia
LILIA CITRONELLA
Jest to selekt egzemplarzy mieszańców azjatyckich typu "Fiesta Hybrid", wyselekcjonowana w szkółkach kanadyjskich. Pochodzi z botanicznych i zbliżona do tygrysich.... to moja faworytka wśród lilii..... dla miłośników żółtego koloru
Kondzio gratki na te 200 stówki!!...ciut spóźniona lecz wybaczysz
wiersz jaki trzasnęła Ania asc, też oplułam monitor, jak ty!
Ja dzięki wam nawet Wianek zrobiłem z Przyjaciulka jak przypomnę sobie ten wiersz to nie mogę się powstrzymać ze śmiechu Dziekuje za życzenia a wstawie jutro zdjecia wianka