Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Pierniczki świąteczne 15:00, 17 gru 2012

Do góry
Wiśnia osobliwa odm. kulista - Prunus cerasus "Umbraculifera" 14:59, 17 gru 2012

Do góry
Zimą korona także pięknie wygląda

Piękne te drzewa czy może ktoś poradzić czy nadają się do sadzenia przy tarasie, tak pomyslałam czy nie przysłoniły by trochę słońca bo taras jest od strony południowej
W cieniu - zacieniona 14:54, 17 gru 2012

Do góry
W cieniu - zacieniona 14:52, 17 gru 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Bogusiu w tamtym roku byłam zdumiona jak pieknie przyozdobiłaś swoje pierniki , w tym zaglądam bo się spodziewam tego samego i rzeczywiscie sa , piekne jak zwykle. Chyba nie mam aż tyle cierpliwości by spróbowac takich ozdób choc pierniki piekłam.Bardzo podziwiam Twoja cierpliwosc.Są śliczne.
Bogdziu...dziękuję...
Kwiatki i rabatki u Elizy 14:51, 17 gru 2012

Do góry
Gratuluję Elu 200 i dodam że aniołeczek cudny

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:50, 17 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Taki jest...nie wiem czemu, ale coś mi w nim brakuje....ale na pewno to nie kokarda, bo przymierzałem... A może ja po prostu zdzwiam?

Sebciu, jest piękny...nie wydziwiaj! i świece idealnie pasują, talent!!
W cieniu - zacieniona 14:50, 17 gru 2012

Do góry
Gabriela napisał(a)
Twoje pierniczki są takie ładne, że aż szkoda jeść. Powiesisz trochę na choince?
Część z nich na pewno powieszę...będzie pachnąco....
Hirutkowy raj:)) 14:49, 17 gru 2012

Do góry
Krys napisał(a)
Upiekłam wg przepisu Gabrysi pierniczki (pierwsze w życiu) udekoruje Malwina jak przyjedzie na ferie pychotki

Krysiu, wianki przy pierniczkach to pikuś! czuję aromat i farciara jestem, bo dostałyśmy od Agi_pe i Izy
Lek na całe zło czyli mój ogród 14:31, 17 gru 2012

Do góry
Aldonko, z opóźnieniem, ale wpadam i masz rację, towarzystwo było wyborne, te bezpośrednie i przed monitorami, zabawa była wspólna

wielkie gratki!
miodzik bym chciała, napisz na PW, jak i co, buziaki

Kwiatki i rabatki u Elizy 14:29, 17 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Agnieszko aniołki maluje się farbkami plakatowymi, albo akrylowymi, a kiedy wyschną lakieruje się lakierem bezbarwnym. Aby nie inwestować w puszkę lakieru, który się potem nie przyda można użyć do lakierowania bezbarwnego lakieru do paznokci, ale wtedy aniołki są błyszczące, dlatego ja używam pół mat do drewna.
Stosuję czasami lakier do paznokci z brokatem do zdobienia i wykończenia sukieneczek. Kilka takich białych zrobiłam na choinkę.

Ekstra aniołek
Gospodyni fajna babeczka
Gratuluję 200 strony
Życzenia świąteczne str 345 ))))))))))
Kwiatki i rabatki u Elizy 14:25, 17 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Jeszcze chciałam Wam pokazać jukę - no, może jeszcze siebie, zawsze lepiej wiedzieć z kim się rozmawia

uwielbiam to zdjęcie i ciebie na nim i jukę!

a ode mnie wielkie gratki na 200! a tak wydaje się, niedawno, namawiałam cię na wątek, fajnie, że z dobrym skutkiem

Blaski i cienie nowego życia 14:23, 17 gru 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Obfociłam kilka rzeczy.....aniołki muszą poczekać.
Moja kula szyszkowa i kula z orzechów-prezent dla mojej koleżanki, będzie u góry jeszcze pod wstążkami jemioła....

Ula...słów brak...chwilę mnie nie ma, a tu takie piękności, co rusz coś nowego!! jak to miło się ogląda, zdolniacha z ciebie
Kolorowe rabaty 14:19, 17 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
a u mnie już Waligóra ubrał i też mnie to cieszy kolorowo za oknem, bo tak deszcz!!

a co tam, niech u ciebie ta zajarzy Martuś!

Jest śliczna Irenko - dziękuję .

Nie mam nic do ubrania wcześniej choinki w sumie narodziny to nie droga krzyżowa nie ?
Święta wesołe chociaż te drugie weselsze
Dla mnie ważne,żeby każdy wiedział po co ten cały cyrk i sam z siebie uczestniczył w tym nie przeszkadzał .
Kto spotyka się chętnie z bliskimi czy dalszymi znajomymi jest miło i dobrze też istotne.
Jak ktoś powiedział "Będziemy rozliczani z miłości ..." To Jan Paweł II chyba powiedział
Także z tą myślą cieszmy się,ze wokół nas są ludzie jak ich nie będzie to dopiero tragedia
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:11, 17 gru 2012

Do góry
LILIA CITRONELLA
Jest to selekt egzemplarzy mieszańców azjatyckich typu "Fiesta Hybrid", wyselekcjonowana w szkółkach kanadyjskich. Pochodzi z botanicznych i zbliżona do tygrysich.... to moja faworytka wśród lilii..... dla miłośników żółtego koloru

Kondziowy Ogród :) 13:55, 17 gru 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Kondziu i ja gratuluję 200 stronki, Gosia przysłała kotleta a ja przesyłam jednego z moich pomidorków w przekroju, uwierz, że w smaku miodzio
super właśnie o takie warzywa mi chodziło

Kondziu,

Ten pomidor w przekroju wygląda jak plaster miodu i ponoć tak smakuje ........ . Byle do wiosny a potem to już bliżej do takich smakołyków.
No już się nie mogę doczekać wiosny do warzyw owoców i kwiatów pachnących i do moich zmian w ogrodzie mam teraz o czym myśleć i planować
Kondziowy Ogród :) 13:45, 17 gru 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)

Kondziu i ja gratuluję 200 stronki, Gosia przysłała kotleta a ja przesyłam jednego z moich pomidorków w przekroju, uwierz, że w smaku miodzio
super właśnie o takie warzywa mi chodziło

Kondziu,

Ten pomidor w przekroju wygląda jak plaster miodu i ponoć tak smakuje ........ . Byle do wiosny a potem to już bliżej do takich smakołyków.
Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 13:44, 17 gru 2012

Do góry
wiunia napisał(a)
na odreagowanie tych gorszych dni (niestety przed samymi Świętami) posiedziałam nad świecidełkami - oto moje wypociny
stroik

stroik na stół

striok na kominek, jeszcze trochę niedopracowany

wianek na drzwi

i dla przeciwwagi (w/g pomysłu Sebka) wewnatrz wianek

Wiuniu...och i ach...non stop,ale cudeńka!! ten do wewnątrz bardzo misterny!
Kolorowe rabaty 13:35, 17 gru 2012

Do góry
a u mnie już Waligóra ubrał i też mnie to cieszy kolorowo za oknem, bo tak deszcz!!

a co tam, niech u ciebie ta zajarzy Martuś!

Kondziowy Ogród :) 13:32, 17 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Kondzio gratki na te 200 stówki!!...ciut spóźniona lecz wybaczysz

wiersz jaki trzasnęła Ania asc, też oplułam monitor, jak ty!
Ja dzięki wam nawet Wianek zrobiłem z Przyjaciulka jak przypomnę sobie ten wiersz to nie mogę się powstrzymać ze śmiechu Dziekuje za życzenia a wstawie jutro zdjecia wianka
Kondziowy Ogród :) 13:22, 17 gru 2012

Do góry
Kondzio gratki na te 200 stówki!!...ciut spóźniona lecz wybaczysz

wiersz jaki trzasnęła Ania asc, też oplułam monitor, jak ty!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies