Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Gosiniak 12:48, 06 lut 2013

Ela gadaj tu szybko jeden ostatni tylko był?
Ale ci się fartło
Zeta 13:07, 06 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Dziewczynki hurrraaaa !!! Mnie się teź udało z lampionem

Zetko dzięki wielkie , bo to w zasadzie dzięki Tobie

Gosiu Joanno ja czekam

Hehehe kolejna siostra bliźniaczka na ogrodowisku.
Fajnie że Ci się udało go kupić myślę ze naprawdę się opłacało jest piękny
gierczusia 13:08, 06 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Ela gadaj tu szybko jeden ostatni tylko był?
Ale ci się fartło

Jak to mówią : co drugi głupi ma szczęście .., jest jeszcze jeden .. Jak chcesz , to Ci po niego pojadę , tylko co z transportem ??? Proponowałem też Gosi Joannie ale z Jej strony jest cisza ...więc. ..,hmmm... Sprawa jest otwarta .. U ,nie w okolicy tylko w jednym sklepie mieli dwa ostatnie na magazynie... Jeden jest już u mnie w domku
GosiaJoanna 13:33, 06 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Dziewczynki hurrraaaa !!! Mnie się teź udało z lampionem

Zetko dzięki wielkie , bo to w zasadzie dzięki Tobie

Gosiu Joanno ja czekam

Już pewnie za późno ale spoko ja w Pepco zakupię te stożkowate ...ale fajny on jest
gierczusia 13:39, 06 lut 2013

Gosiu Joanno Ty tylko dzwoń do szwagra kiedy on na Śląsk jedzie a ja pakuję pupę do auta i jadęęęę...
gierczusia 13:41, 06 lut 2013

Jeszcze świecę muszę odpowiednią dał tego potfffora wylukać ... Bo wszystkie te co mam wyglądają w tym wielkoludzie jak ubogie krewne

Bogdzia 13:41, 06 lut 2013

Elu zakup fajny ale ja z inną sprawą . Zmierzyłam moją Simonę. Ma 1,2m wzrostu i w jedną stronę 1,5 a w drugą 1,75 m szerokości , nie rośnie więc wysoka ale jest szeroka . Może by nawet była szersza gdyby nie rosła w krzakach które nie dają jej za dużo miejsca. Myślę ze ta informacja powinna byc dla Ciebie wskazówką czy tam jeszcze cos sadzic bo wszystko zależy od tego ile tam jest miejsca.
Magda70 13:45, 06 lut 2013

ależ mnie denerwujecie tymi latarenkami...
mam 2 srebrne...i ta czarna fajnie by pasowała...eh....
gierczusia 13:51, 06 lut 2013

Bogdzia napisał(a)
Elu zakup fajny ale ja z inną sprawą . Zmierzyłam moją Simonę. Ma 1,2m wzrostu i w jedną stronę 1,5 a w drugą 1,75 m szerokości , nie rośnie więc wysoka ale jest szeroka . Może by nawet była szersza gdyby nie rosła w krzakach które nie dają jej za dużo miejsca. Myślę ze ta informacja powinna byc dla Ciebie wskazówką czy tam jeszcze cos sadzic bo wszystko zależy od tego ile tam jest miejsca.

Bogdziu jak ja się cieszę ,że o mnie i mojej simonie nie zapomniałaś bo ja tu czekam na Ciebie od rana , jak mała dziewczynka na Mikołaja

Mam tam dwie simony ale z tylu mają prawie jeszcze metr luzu , a po bokach czasem 30 a czasem 50 cm...( bo rabata jest nieregularna )... I jak sądzisz ... Wejdą tam buksikowe stożki trawki ??? Czy przeginam ??
gierczusia 13:55, 06 lut 2013

Magda70 napisał(a)
ależ mnie denerwujecie tymi latarenkami...
mam 2 srebrne...i ta czarna fajnie by pasowała...eh....

Kurczę Madzia cieszę się ,że mimo faktu przyjmowania gości jeszcze znalazłaś dla mnie czas achhh ... Jak miło . Jeszcze jest w sklepie jedna taka latarnia, jak masz pomysł na transport to Ci ją kupię... cena śmieszna , bo 29 zł ... A moje Gośki nie chcą ...
Ale ja Je rozumię ... Mieszkają tak daaaleko ... I przez taki lampion to niezła jazda by była