Jak to mówią : co drugi głupi ma szczęście .., jest jeszcze jeden .. Jak chcesz , to Ci po niego pojadę , tylko co z transportem ??? Proponowałem też Gosi Joannie ale z Jej strony jest cisza ...więc. ..,hmmm... Sprawa jest otwarta .. U ,nie w okolicy tylko w jednym sklepie mieli dwa ostatnie na magazynie... Jeden jest już u mnie w domku
Elu zakup fajny ale ja z inną sprawą . Zmierzyłam moją Simonę. Ma 1,2m wzrostu i w jedną stronę 1,5 a w drugą 1,75 m szerokości , nie rośnie więc wysoka ale jest szeroka . Może by nawet była szersza gdyby nie rosła w krzakach które nie dają jej za dużo miejsca. Myślę ze ta informacja powinna byc dla Ciebie wskazówką czy tam jeszcze cos sadzic bo wszystko zależy od tego ile tam jest miejsca.
Bogdziu jak ja się cieszę ,że o mnie i mojej simonie nie zapomniałaś bo ja tu czekam na Ciebie od rana , jak mała dziewczynka na Mikołaja
Mam tam dwie simony ale z tylu mają prawie jeszcze metr luzu , a po bokach czasem 30 a czasem 50 cm...( bo rabata jest nieregularna )... I jak sądzisz ... Wejdą tam buksikowe stożki trawki ??? Czy przeginam ??
Kurczę Madzia cieszę się ,że mimo faktu przyjmowania gości jeszcze znalazłaś dla mnie czas achhh ... Jak miło . Jeszcze jest w sklepie jedna taka latarnia, jak masz pomysł na transport to Ci ją kupię... cena śmieszna , bo 29 zł ... A moje Gośki nie chcą ...
Ale ja Je rozumię ... Mieszkają tak daaaleko ... I przez taki lampion to niezła jazda by była