Pięknie oszronione drzewa widziałam dzisiaj wracając z W-wy. Szkoda, że aparatu pod ręką nie miałam.
U mnie ziąb, mnus 10! Patrzę przez okno ale szadzi nie widzę, a taką chęć miałam na ładne fotki
Zimy nie cierpię, ale zdjęcia bajkowe wychodzą
Uff, skończyłam Pokażę niewielką część moich pierniczków wg przepisu I, który podawałam na stronie 208 Naprawdę polecam ten przepis, zwłaszcza tym, którzy jeszcze nie piekli wcześniej pierniczków. Nie można tego zepsuć
Boćku ten pierwszy bardziej mi odpowiada, daje znak, że w tym domku jest przytulnie i ciepło ale drugi też ładny pozdrawiam co do śniegu to dopiero trochę prószy u mnie
Domek w kulkach widać Fajnie........
Ja w zeszłym roku też miałam ubraną w bombki choinkę przed domem...ale za dużo było zielonych bomb ..a tych nie widać.. w tym roku będzie czerwono Jak święta to niech będą widoczne..... o włąsnei zapomniałam M powiedzieć, że pierwsze światełka na prywatnym domku widziałam... hi, hi.. jutro sam powiesi i u nas Lece powiedzieć póki pamiętam.... a potem wracam czytać dalej...
Syla też witam w nowym wątku i podziwiam za odwagę w podróżowaniu do W-wy na warsztaty
Aneczko witam odwaga polegała na tym , że tym razem podróżowałam bez M Aniu ale piękne niebieskie coś
Sylwuś to "coś" to przegorzany, odpowiadam dopiero teraz , bo od początku postanowiłam poczytać nowy wątek , no i jestem trochę zajęta , bo mam Gościa w domu
Wyrosły mi w doniczce z kwiatkiem maleńkie paprotki. Same, z ziemi do kwiatów. Chciałabym posadzić je w ogrodzie. Może ktoś wie co z nich wyrośnie. Jaka to odmiana?
To i mnie udało się ......nie przegapić!
Szkoda,że nie mogę tego zapić,
wpadnę do kuchenki,podłączę fajerki,
zaparzę herbatki!No i złożę gratki!
Gratulki na 300! I proszę o więcej,
Ogródek piękny....oczywista!