Marlenko dziękuje za tego przystojniaka,byłoby za co pociągnąć.Właśnie zepsuła mi się pompa w domu i jestem bez wody.Za czyją to przyczyną akurat dzisiaj.Może on by mi odpowiedział.
Witam Wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Gosia i od 3 lat zakładam swój ogródeczek, czuję się jakbym była częścią waszej ogrodowej rodzinki od dawna, bo podglądam wasze piękne ogródki już jakiś czas. Niektóre ogrody znam już bardzo dobrze, oczywiście z bukszpanowym na czele, choć nigdy w nich nie byłam. Jakże cudownie jest poznać ludzi z taką pasją i nie czuć się osamotnionym ze swoją. Myślę, że to wszystko umożliwia właśnie to forum.
Mój ogródek nie jest maleńki (1200m2), ale już teraz wydaje mi się taki- trawa znika w zastraszającym tempie, a rabatek przybywa. Jak tu spocząć na laurach, kiedy Ogrodowisko dostarcza wciąż nowych inspiracji. Na powitanie widoczek z okna dziś rano:
Trafiłam do Ciebie i sobie podczytuję. Zatrzymałam sie na tej fotce i wpisie.
Doskonale wiem jak to jest .Moja Gama już z nami nie mieszka. Biega po niebiańskich łakach.
Przez lata kiedy była ze mną ,była czlonkiem rodziny! Nikt jej nie zastapi
W ogrodzie masz kwiaty i krzewy które lubię .Lilie i liliowce to moje milości.Budleje mam nową Jeszcze nie miała okazji pokazać na co ją stać,ale liczę na przyszły sezon.
Pozdrawiam, zajrzę do Ciebie na pewno