ANIU, serdeczne życzenia, aby każdy dzień Nowego 2013 Roku przynosił Ci wszystko to, co w życiu najpiękniejsze i najlepsze... a zdrowia przede wszystkim
Viva - dzisiejszy wieczór spędzam u ciebie . jestem w połowie wątku , ale już mam kilka pytań . o hoście już wiem że nie masz pojęcia jaka to odmiana , ale chciałam zapytać o ubiorka . czy i kiedy go przycinasz . mam dwa egzemplarze i jeden jest rozłaziony a drugi jak przycięłam na wiosnę to w ogóle nie zakwitł .
Jutro będzie trochę zamieszania, więc już dzisiaj : wszystkiego co najlepsze w tym Nowym 2013 Roku, samych dobrych chwil i spełnienia wszystkich marzeń !!!
Alinko, na Nowy Rok życzę spowolnienia czasu, samorealizacji zgodnie z ostatnimi rozważaniami ZEN...radości i miłości.....aby plany się realizowały i marzenia spełniały.
Mam pytanko czy to przed hortensjami to liliowce nie znalazłam zdjęcia jak kwitną a też mam rabatę z anabelkami i przed nią jakoś pusto.....myśle o takim zestawieniu co przykryje płotek bambusowy, który u mnie podpiera annabell. Co to za odmiana liliowca czy masz może jakieś zdjęcie jak kwitnie????