Chyba mam...
Tylko chuśtawka mi w tamtym miejscu nie pasuje, bo będzie widać pierdzielnik za garażem....
no i w ogóle widok z huśtawki będzie tylko na dom - nie na ogród
Proszę o podpowiedż czym osłonićtę część pod deskami żeby mi kamyki nie uciekały ,będzie nowy tarasi ciurkadełko mam przygotowane.Od strony płytek jest ok 10 cm a z drugiej strony około 1 cm----co tu wymyślęć???????Na wiosnę robota a teraz chcę przygotować wszystko.
Piękna goryczka, niesamowicie bujna. Widziałam w sklepie małe sadzoneczki z jednym pędem za koszmarne pieniądze. Szybko tak się rozrasta?
Ta moja kępa chyba z 3 takich doniczek mega drogich....
To foto z 2009 roku z końca września... doniczki wielkości tych najmniejszych..... teraz maja wysokość .. ok 40cm.. i średnicę kępy ze wszystkich razem 60cm....
Ania, te w doniczkach to mega duże w porównaniu z tym co ja widziałam, za jeden badylek z kwiatkiem chcieli 25 zł... uważam, że to przesada za mikrosadzonkę ) Kiedyś napewno sobie kupię tą goryczkę, bo uwielbiam niebieski kolor... Hmm... skoro ona tak średnio szybko rośnie, to może jednak wiosną już ją kupię, to jak kiedyś będę przesadzać to będzie już spora ) ......... Idę zrobić kawę