No tak Ewelinko bo za wysoki był i się wywrócił w nocy, w doniczce jeszcze kwitnie 3 kwiatkami a lodyga w wazonie ma rozwinięte 4 kwiatki jeszcze 2 pąki czekają
a tak jest dzisiaj na ogrodzie... wiosna deszcz popadał porządnie podlał wszystko i jest oki, aby nie było mrozu teraz
Witam!
Dzięki temu, że wieje u mnie niemiłosiernie mam czas posiedzieć w domu i zajrzeć na forum. Przepadłam na dłużej w watku ze zdjeciami roku 2012, brzuszków nie muszę już dziś robić, bo tak się nasmiałam.
Urszullo, Małgosiu, Elizo, Dorkow0, Aniu, Marto, Nieszko dziękuję za życzenia i kwiatki, dla Was kolejny mój storczyk
Sezon kupowania kwiatów w tym już rozpoczęłam - zdążyłam zamówić już fuksje u Cieszyńskich, pierwszy raz, mam nadzieję, że po tylu pozytywnych opiniach o nich się nie zawiodę
Pozdrawiam
Sywus na przegnanie chorobsk i wszelkich wirusow slonko WAM przesylam i trzymam kciuki...!!!!!
sciskm mocno!!!!!
Zdecydowanie słońca u nas jak na lekarstwo ale , że optymizm mnie nie opuszcza .... liczę na rekompensatę za straty zdrowotne w ferie .... zamówiłam dużo śniegu i dużo słońca ..... ściskam noworocznie