Dzisiaj miałam się zabrać za wyrysowanie planu nasadzeń ale niestety siły brak z powodu grypy !!!! Mały leży od rana z wysoką temperaturą a ja przeciwnie z niską z tymi samymi objawami ..... Pogoda nie dopisuje zdrowiu no ale nie ma tego złego .... kiedyś to minie i oby do wiosny .....!!!
Jak coś nabazgrolę w wizualizacji to poddam konstruktywnej krytyce
Tyle się u was w wątkach naczytałam i pooglądałam inspiracji , że tym razem śpieszyć się nie będę i coś wreszcie postanowię u siebie na niezagospodarowanych rabatach ..... Szukam plastikowych intensywnie czerwonych nowoczesnych foteli ogrodowych z oparciem w kształcie płatków x 2 .... bo w takim kolorze będzie częściowo ściana wodna oraz oprawa lustra .... Pustaki już są ......
Wszystkim życzę zdrowia !!!!
Czekamy niecierpliwie, te fotele mnie zaintrygowały, stawiasz na czerwień?
Stawiam na zdecydowany intensywny kolor (czerwień)..... mam wybrany ale nie sposób go określić zobaczymy jakie uda się nabyć foteliki .... od tego wszystko się zacznie
Sywus na przegnanie chorobsk i wszelkich wirusow slonko WAM przesylam i trzymam kciuki...!!!!!
sciskm mocno!!!!!
Zdecydowanie słońca u nas jak na lekarstwo ale , że optymizm mnie nie opuszcza .... liczę na rekompensatę za straty zdrowotne w ferie .... zamówiłam dużo śniegu i dużo słońca ..... ściskam noworocznie
Ależ, masz wspaniałe plany i pomysły Ogród już jest urokliwy a z tym ogrodem zimowym i przenikającymi roślinami to już bajka będzie po prostu Czy Twój zimowy ogród będzie jakoś ogrzewany? Acha co do grypy to żaden mróz wirusom niestety nie groźny one giną od ciepła ( w temperaturze powyżej + 20 stopni) dlatego trzeba się wygrzewać jak grypa panuje. Ciepełka życzę
Witaj Sylwio chyba już pisałem,że masz piękny ogód, ale musze to napisać jeszcze raz bo dopiero teraz pooglądalem sobie na spokojnie twojego pierwszego tysiaczka i jestem zachwycony, piękny projekt i piękna realizacja
Mam jeszcze kilka pytań
co to jest za trawka na tym zdjęciu, jest bardzo efektowna(ta wysoka zielona)?
A o tych kulkach srebrnych nie wiem co napisać...super
Czy możesz zdradzić jakiej są firmy i gdzie je kupiłaś?