Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

kasik778 23:15, 04 sty 2013

Syla napisał(a)
Dzisiaj miałam się zabrać za wyrysowanie planu nasadzeń ale niestety siły brak z powodu grypy !!!! Mały leży od rana z wysoką temperaturą a ja przeciwnie z niską z tymi samymi objawami ..... Pogoda nie dopisuje zdrowiu no ale nie ma tego złego .... kiedyś to minie i oby do wiosny .....!!!

Jak coś nabazgrolę w wizualizacji to poddam konstruktywnej krytyce

Tyle się u was w wątkach naczytałam i pooglądałam inspiracji , że tym razem śpieszyć się nie będę i coś wreszcie postanowię u siebie na niezagospodarowanych rabatach ..... Szukam plastikowych intensywnie czerwonych nowoczesnych foteli ogrodowych z oparciem w kształcie płatków x 2 .... bo w takim kolorze będzie częściowo ściana wodna oraz oprawa lustra .... Pustaki już są ......

Wszystkim życzę zdrowia !!!!

Czekamy niecierpliwie, te fotele mnie zaintrygowały, stawiasz na czerwień?
Syla 08:46, 05 sty 2013

asc napisał(a)

Hmmm.... wymasowana, wypoczęta, zrelaksowana Dla Ciebie wiosna mogłaby się już zacząć
A Twój ogród dla wielu jest już idealny!!! I musisz to zaakceptować
Buziam prawie noworocznie

Akceptuję choć brakuje dużo dużo do tego co dla mnie idealne ściskam noworocznie !!!

Perfekcjonistka w każdym calu........
A grypa precz......

zdecydowanie wszelkim choróbskom mówimy precz !!!! a ten perfekcjonizm to bardziej męczy niż sprawia przyjemność .... jak myślisz ???
Syla 08:49, 05 sty 2013

kasik778 napisał(a)

Dzisiaj miałam się zabrać za wyrysowanie planu nasadzeń ale niestety siły brak z powodu grypy !!!! Mały leży od rana z wysoką temperaturą a ja przeciwnie z niską z tymi samymi objawami ..... Pogoda nie dopisuje zdrowiu no ale nie ma tego złego .... kiedyś to minie i oby do wiosny .....!!!

Jak coś nabazgrolę w wizualizacji to poddam konstruktywnej krytyce

Tyle się u was w wątkach naczytałam i pooglądałam inspiracji , że tym razem śpieszyć się nie będę i coś wreszcie postanowię u siebie na niezagospodarowanych rabatach ..... Szukam plastikowych intensywnie czerwonych nowoczesnych foteli ogrodowych z oparciem w kształcie płatków x 2 .... bo w takim kolorze będzie częściowo ściana wodna oraz oprawa lustra .... Pustaki już są ......

Wszystkim życzę zdrowia !!!!

Czekamy niecierpliwie, te fotele mnie zaintrygowały, stawiasz na czerwień?

Stawiam na zdecydowany intensywny kolor (czerwień)..... mam wybrany ale nie sposób go określić zobaczymy jakie uda się nabyć foteliki .... od tego wszystko się zacznie
betysia 08:50, 05 sty 2013

Sywus na przegnanie chorobsk i wszelkich wirusow slonko WAM przesylam i trzymam kciuki...!!!!!

sciskm mocno!!!!!

Syla 11:25, 05 sty 2013

betysia napisał(a)
Sywus na przegnanie chorobsk i wszelkich wirusow slonko WAM przesylam i trzymam kciuki...!!!!!

sciskm mocno!!!!!

Zdecydowanie słońca u nas jak na lekarstwo ale , że optymizm mnie nie opuszcza .... liczę na rekompensatę za straty zdrowotne w ferie .... zamówiłam dużo śniegu i dużo słońca ..... ściskam noworocznie
Jabeska 20:07, 05 sty 2013

Ależ, masz wspaniałe plany i pomysły Ogród już jest urokliwy a z tym ogrodem zimowym i przenikającymi roślinami to już bajka będzie po prostu Czy Twój zimowy ogród będzie jakoś ogrzewany? Acha co do grypy to żaden mróz wirusom niestety nie groźny one giną od ciepła ( w temperaturze powyżej + 20 stopni) dlatego trzeba się wygrzewać jak grypa panuje. Ciepełka życzę
Lukas 12:54, 06 sty 2013

Witaj Sylwio chyba już pisałem,że masz piękny ogód, ale musze to napisać jeszcze raz bo dopiero teraz pooglądalem sobie na spokojnie twojego pierwszego tysiaczka i jestem zachwycony, piękny projekt i piękna realizacja
Mam jeszcze kilka pytań
co to jest za trawka na tym zdjęciu, jest bardzo efektowna(ta wysoka zielona)?

A o tych kulkach srebrnych nie wiem co napisać...super
Czy możesz zdradzić jakiej są firmy i gdzie je kupiłaś?
Gabriela 14:32, 06 sty 2013

Wpadłam, poczytałam że planujesz kolejne zmiany. No diabeł nie kobieta z Ciebie.
popcorn 16:21, 06 sty 2013

Hej Syla!
najlepszego w Nowym Roku! I znowu zmiany... skąd Ty masz siłę na to wszystko???

Przy okazji spytam - co to za trawki u Ciebie? te żółte z przodu
Martek 16:28, 06 sty 2013

Samych dobrych,radosnych dni w Nowym Roku Syla .
Zaniedbałam nieco huśtawkę ,ale poprawię się