Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 18:57, 01 gru 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Nie Aniu nie ma na forum ale to jest przepis z Kuchni Lidla, wiec na pewno znajdziesz, jedna rada tylko bo nie wiem czy jest w tym przepisie, żeby przy duzych kapeluszach najpierw je na patelni odrobinke podpiec, układając tak "do góry nogami" czyli dziurka w dół, potem dopiero lekko przestudzic i wypełnic zawartością, bo inaczej jak sie je zapiecze w piekarniku to te duże kapelusze były od góry jakby surowe.
Smacznego!

dziękuję Ci bardzo, poszukam
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 16:52, 01 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Małgosiu czy na forum jest gdzies przepis na Twoje pieczarki z pesto? bo od wizyty u Nikity planuję je zrobic i wkońcu urodzinki córci mnie juz zmotywowały ostatecznie

Kochana to Ty niezłą impre szykujesz... ja tam tort, kawa, dzieciaki prezenty i wypad do domu ferajna hahahah
Rododendronowy ogród II. 16:26, 01 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

uparciuch
świerka wkońcu pozwoli wyciąć?

No jest uparciuch faktycznie ale jest nadzieja ze na 50 rocznicę ślubu w końcu przyzna mi racje
Świerk juz otrzymał jego zgodę teraz czekamy na zgodę urzedu. Zrobiłam błąd pisząc o terminie wycięcia , napisałam ze do marca to sie im nie spieszy , ostatnio jak napisałam że natychmiast chcę wyciąc to w ciagu 2 tyg dostałam zgodę.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 16:02, 01 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Małgosiu czy na forum jest gdzies przepis na Twoje pieczarki z pesto? bo od wizyty u Nikity planuję je zrobic i wkońcu urodzinki córci mnie juz zmotywowały ostatecznie

Nie Aniu nie ma na forum ale to jest przepis z Kuchni Lidla, wiec na pewno znajdziesz, jedna rada tylko bo nie wiem czy jest w tym przepisie, żeby przy duzych kapeluszach najpierw je na patelni odrobinke podpiec, układając tak "do góry nogami" czyli dziurka w dół, potem dopiero lekko przestudzic i wypełnic zawartością, bo inaczej jak sie je zapiecze w piekarniku to te duże kapelusze były od góry jakby surowe.
Smacznego!
Tu ma być ogród :) 13:29, 01 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

A ja i lubię (narty) i nie lubię (jazda autem, odśnieżanie).
Tym razem to taki chwilowy zryw, bo za kilka dni na być znacznie cieplej, oby na święta znowu tak ładnie się zrobiło, bo wtedy to taki klimat jest bezcenny i wszyscy na niego czekamy, nawet te złe strony zimy stają się nieistotne.

z tymi nartami to ci powiem ciekawostke, wiesz ze kiedyś na Cyprze na nartach jeździłam? serio pojechalismy na walentynki i tam na miejscu okazało się ze u nich w górach jeszcze śnieg leży! szok, musielismy wypożyczyć narty bo nie szykowaliśmy sie kompletnie na takie rzeczy i jeden dzien na narty tam poświeciliśmy abstrachując od tego ze ja nawet nie wiedziałam ze oni góry mają
ja to dziwna jestem bo mnie nawet odśnieżanie cieszy
u nas juz znowu zielono
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 13:18, 01 gru 2016

Do góry
Tu ma być ogród :) 13:00, 01 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ja też zazdroszczę śniegu, uwielbiam zimę

A ja i lubię (narty) i nie lubię (jazda autem, odśnieżanie).
Tym razem to taki chwilowy zryw, bo za kilka dni na być znacznie cieplej, oby na święta znowu tak ładnie się zrobiło, bo wtedy to taki klimat jest bezcenny i wszyscy na niego czekamy, nawet te złe strony zimy stają się nieistotne.
Tu ma być ogród :) 12:51, 01 gru 2016

Do góry
ja też zazdroszczę śniegu, uwielbiam zimę
Od nowa ... na przekór wszystkim 09:04, 01 gru 2016

Do góry
też z instrukcji chętnie skorzystam
ja z prezentami dla dorosłych nie mam problemu, ale te dla dzieci zawsze przyprawiają mnie o ból głowy...
Rododendronowy ogród II. 19:52, 30 lis 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Ania dziekuję za te słowa. Kazałam je przeczytac mojemu eMowi bo niemal od 50 lat mu mówię ze ja zawsze mam racje a on ciagle ma wątpliwosci.Buziaki.

uparciuch
świerka wkońcu pozwoli wyciąć?
Ogródek Iwony II 19:50, 30 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Ale mnie zaskoczył Twój wpis Iwonko. Ja na przykład lubię gdy ktoś podsuwa mi pomysły. Zwykle pytam o pomoc gdy jestem w kropce i nie wiem w którą stronę ruszyć. Takie różne pomysły otwierają umysł a po jakimś czasie układają się i człowiek zastanawia się czemu wcześniej na to nie wpadł.
Myślałam że miło jest pomagać komuś a nie myślałam że czasem lepiej nic nie pisać.
Zapamiętam.
Pozdrawiam Iwonko.

Ps. Ja kopczykowałam już róże. U mnie pada śnieg z przerwami od kilku dni. Gdybym tego nie zrobiła to śnieg by mi już na to nie pozwolić a teraz już mam spokój.

ja się zgadzam z Anią, to dzieki niej mam plan na rabaty środkowe a dzięki Tobie Iwona front. fakt strasznie głupio jest odrzucać proponowane nam pomysły bo mi tez zawsze wstyd coś u siebie negować aby kogoś nie urazić..

ale moze umówmy się tu wszyscy razem ze nie obrażamy się gdy ktoś nie wykorzysta naszego pomysłu ale jeśli zada pytanie to podpowiadajmy co nam głowa wymyśli?
bo jak nie to zostana nam tylko achy i ochy i kawiarenka
Lawendowy zawrót głowy 19:44, 30 lis 2016

Do góry
ha! czyli ja też niskociśnieniowiec skoro piszecie ze dzisiaj śpiące byłyście...mnie zmogło o 16, ledwo dzieci widziałam
Rododendronowy ogród II. 18:52, 30 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
oczywiście
ja to nawet poszłabym dalej; ty zawsze masz rację
ależ wazeliną poleciałam............. ;p
nie zagladam na forum juz codziennie a Ciebie i Twoje zawsze trafne wypowiedzi u-wiel-biam!
ściskam mocno Bożenko

Ania dziekuję za te słowa. Kazałam je przeczytac mojemu eMowi bo niemal od 50 lat mu mówię ze ja zawsze mam racje a on ciagle ma wątpliwosci.Buziaki.
Ogródek Iwony II 23:08, 29 lis 2016

Do góry
to ja macham zostawiając ślad jestem na bieżąco miłego wieczoru!
Od początku 22:13, 29 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
to ja chętnie dołacze do waszego klubu AA i pojechalabym z Wami
co Wy na to? AAA ?

Jesteś zawsze mile widziana, boże tylko czy ja wyrobię z dwiema przekupkami silnie zarażającymi śmiechem , oczywiście zaryzykuję, czekam na tą chwilę kochane moje, potrzebuję Was.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies