Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Rytla 18:49, 30 lis 2016

Rozwaliłabyś system, no wiesz, jak u Makuszyńskiego w "Szatanie z 7. klasy" czy u Niziurskiego w "Sposobie na Alcybiadesa" - taki żart.
lindsay80 18:51, 30 lis 2016

ja kupowałam kłącza liatry wiosną w Biedronce, wszystkie mi kwitły , ja bym się w sianie nie bawiła.
Iwk4 18:59, 30 lis 2016

Edytko, ale pałki tylko ściąć i pokruszyć. Bo mam kilka sztuk. A jaka frajda, jak się ma potem łan własnej latrii Do tego kocimiętka i szałwia i białe jeżówki
Basilikum 19:06, 30 lis 2016

ja ez mam liatre z klaczy kupionych wiosna w jakims dyskoncie. Super kwitla i lan byl ak ta lala
Iwk4 19:20, 30 lis 2016

Też ją lubię

U Ani widziałam cottony
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6425-anna-i-ogrod?page=377#post_2
Kto jeszcze robił?
Czym się je najlepiej usztywnia?
lindsay80 19:44, 30 lis 2016

Iwk4 napisał(a)
Edytko, ale pałki tylko ściąć i pokruszyć. Bo mam kilka sztuk. A jaka frajda, jak się ma potem łan własnej latrii Do tego kocimiętka i szałwia i białe jeżówki

ja wiem, sama nasiona czosnków pozbierałam, ale jakoś nie wierzę, że ich nie wyplewię zanim zdążą urosnąć
Iwk4 19:47, 30 lis 2016

Czosnki chyba po trzech latach kwitną. Tyle mi się nie chce czekać
anna_t 19:50, 30 lis 2016

Makao_J napisał(a)
Ale mnie zaskoczył Twój wpis Iwonko. Ja na przykład lubię gdy ktoś podsuwa mi pomysły. Zwykle pytam o pomoc gdy jestem w kropce i nie wiem w którą stronę ruszyć. Takie różne pomysły otwierają umysł a po jakimś czasie układają się i człowiek zastanawia się czemu wcześniej na to nie wpadł.
Myślałam że miło jest pomagać komuś a nie myślałam że czasem lepiej nic nie pisać.
Zapamiętam.
Pozdrawiam Iwonko.

Ps. Ja kopczykowałam już róże. U mnie pada śnieg z przerwami od kilku dni. Gdybym tego nie zrobiła to śnieg by mi już na to nie pozwolić a teraz już mam spokój.

ja się zgadzam z Anią, to dzieki niej mam plan na rabaty środkowe a dzięki Tobie Iwona front. fakt strasznie głupio jest odrzucać proponowane nam pomysły bo mi tez zawsze wstyd coś u siebie negować aby kogoś nie urazić..

ale moze umówmy się tu wszyscy razem ze nie obrażamy się gdy ktoś nie wykorzysta naszego pomysłu ale jeśli zada pytanie to podpowiadajmy co nam głowa wymyśli?
bo jak nie to zostana nam tylko achy i ochy i kawiarenka
Basilikum 19:53, 30 lis 2016

Bo te propozycje to ja traktuje jak burze mozgow. Mozna z tych propozycjo cos wybrac albo dzieki nim na inny lepszy pomysl wpasc. Nie da sie z wszystkich propozyji skorzystac przeciez, zawsze zostanie ktos kogo pomys sie nie zalapal.
ren133 20:05, 30 lis 2016

Iwonko A propos tych drzwiczek na ścianie ... ja bym na razie pomalowała jedynie pod kolor tynku