Róż nie mam ale i tak się cieszę , że leje bo inne rośliny dostaną solidną porcję wody .... To zwolni mnie z obowiązku biegania z wężem po ogrodzie ..... Pozdrawiam sąsiadkę i zdrowia życzę !!!
Kwiatucha zostawiam za setunię
Ale Irenko pędzisz ... Za pierwszą setunię w kolejnym wątku kwiatuch się należy .... Miłe masz spotkanie za sobą a i kolejnych jeszcze wiele przed .... Życzę dalszej ogromniej radości i zarażanie uśmiechem każdego z nas
Różyczki posadzone! Niewiele jest do oglądania, bo zakopczykowałam je od razu. Nie zapomniałam też podsypać je mikoryzą. Mam nadzieję, że wiosną ruszą z kopyta. . Wczoraj udało mi się na godzinkę do ogrodu wyskoczyć i poruszać korą w paru miejscach, bo zleżana była i ją przewiało gdzieniegdzie.
Kurczę, przydałoby sie jeszcze poplewić przed zimą - jednak trochę chwaścisk urosło. Może w listopadzie pogoda będzie w miarę to się to uda zrobić. Zresztą dzieciaki chorawo-kasłające to na razie do ogrodu nie ruszam
Moja maleńka horti - z ułamanego czubka ma coraz większe korzonki
I udało misię kupić karmnik dla ptaszyn. Na zdjęciu jest jeszcze niepomalowany, ale w rzeczywistości już to zrobiłam . Muszę jeszcze M. poprosić o wbicie palika pod niego i gotowe będzie
Udało mi się jeszcze kupić troszkę cebulek - tulipki i zawilce, ale jeszcze nie wsadzone są.
Pozdrawiam cieplutko - bo zimno się zrobiło, ale śniegu jeszcze nie ma
Na chwilę zmykam i zostawiam fotki
a i posadziłam szałwie, a liliowce nadal w kolejce czekają; ciekawe, czy ta szałwia przezimuje, mwóili, że tak, ale Danusia nie była przekonana
Bogusiu, tak piękne jesienne zdjęcia wstawiłaś, że trudno się zdecydować, które piękniejsze. Jeśli mam być szczerą, to na zdjęciach najbardziej lubię jesień
Zima też niczego sobie bywa
...Basiu...ja kocham wiosnę...
Ja też kocham wiosnę, ale na zdjęciach jesień, a nawet zima, chyba piękniejsze są
...już chłodniej...szkoda,lubię ciepełko...
To grzybki? A ja myślałam, że może owoce pigwowca, choć w pierwszej chwili,że pomarańcze specjalnie do zdjęcia tam położyłaś
Tak czy siak, pięknie to wygląda!