cudowny...
też ostatnio nabyłam miłorzęba- nie wiem tylko jaką odmianę. Nie wiedziałam, że miłorzęby mają tak niesamowite liście..i mimo braku znajomości odmiany jestem bardzo zadowolona z nabytku
Hej Grembosia, ławeczkę postawiłam i stoi, ale jest prawie cala pod dachem - okapem od garazu. Bangkirai niestety gorzej się starzeje - teak szarzeje tak szlachetnie, a bangkirai - mam tez na tarasie - po roku od impregnacji wygląda tak:
brazowo-szaro... ale taras bez zadaszenia, wiec liczę ze ławeczka dłużej postoi w ładnym kolorze; taras na wiosnę zaolejujemy - robimy to co 2 lata.
Ula ta zagłuszona hosta jest bardziej niebieska niż zielona, ładny zestaw razem, żeby ja wysadzić miałabym problem (bo żółte sa 4, a ta niebieska 1 tylko -choć miałam taki zamiar to na razie niech będzie
Dzięki dziewczyny za odwiedziny.
Czas na moją działeczkę bo kolory uciekają a jeszcze jest co pokazać.
Aniu, tak to przez niego biorę antybiotyk. Wlazł mi na przedramię, 5 cm przed łokciem i strasznie głęboko siedział. Cieszą się że przypomniałem Ci stare dobre dzieje, fotkę mogę podesłać dużą, po co Ci taka mała.
dąb 1
doorenbos
rozplenica
red baron i bochonani
dąb 3
dąb 2
rajska jabłonka
Robert to przez tego kleszcza bierzesz antybiotyk? to gdzie Ci wlazł? głowę mu urwałeś czy jak?
Dzięki temu zdjęciu powrócily wspomnienia z wypadu nad Biebrzę, na suma polowaliśmy z harpunami dawne dzieje, a w takim brzoziaku zbieralam prawe i kozaki zostawię je sobie na pamiatkę , pozwolisz?
19 października Roku Pańskiego 2012...
Ogród nie tylko bukszpanowy (w drugim tomie) ósmą setkę przeżywa
Pędzę zatem z życzeniami, by nadal był taki wspaniały! ))
Gratulacje Danusiu! coś czuję, że z Nowym Rokiem - nowym krokiem trzeci tom bajki się rozpocznie a może nawet i wcześniej na Mikołaja?
Pozdrawiam
trawy poszły do innej rabatki a ja dokupiłam 3 kule - dosłownie w nazwie kule bowlling , świerk został w stożek ogarnięty, kora wysypana wreszcie, a inne cudaki się przeniosło i się uporządkowało na razie jest ok - i to ogrodowiskowe porządki
To świerkowi można nadać taką formę, super!
Podglądam i się zachwycam...