19 października Roku Pańskiego 2012...
Ogród nie tylko bukszpanowy (w drugim tomie) ósmą setkę przeżywa
Pędzę zatem z życzeniami, by nadal był taki wspaniały! ))
Gratulacje Danusiu! coś czuję, że z Nowym Rokiem - nowym krokiem trzeci tom bajki się rozpocznie a może nawet i wcześniej na Mikołaja?
Pozdrawiam
trawy poszły do innej rabatki a ja dokupiłam 3 kule - dosłownie w nazwie kule bowlling , świerk został w stożek ogarnięty, kora wysypana wreszcie, a inne cudaki się przeniosło i się uporządkowało na razie jest ok - i to ogrodowiskowe porządki
To świerkowi można nadać taką formę, super!
Podglądam i się zachwycam...
Przemiana olśniewająca a wytrzymają do 1 listopada?
No właśnie, też mnie martwi, że tak szybko się rozwinęły i na pierwszego mogą stracić na jakości ale to tylko ta jedna odmiana tak się pospieszyła z tym kwitnięciem
to inaczej Aniu wilec ziemniaczany . w Afryce to bataty - słodki ziemniak .to u mnie żelazny zestaw od 10 lat . lubie ten zestaw kolorów . czasem dokładam niecierpka .
o słodkich ziemniakach wiedziałam, tylko bulwy znałam, nie jakie ma liście
Anuś.. ja od dawna siedzę tylko na tyłku przed kompem.. nawet już nie piszę ile godzin... a resztę śpie... co prawda chłopak sie zmęczył, bo sąsiad wczoraj jeżdził traktorem..... więc rano nawet na króciutki spaceros z panem nie chciał iść... Tak traktor to jedyna rzecz oprócz jedenia która go rusza i sprawia, że od razu robi sie młodzieniaszek.... Przed lekami hormonalnymi to jeszcze cieczki tak działały..
A teraz mykam do spania.. od jutra mam dwie pomocnice.... ale będzie sie działo Ja do ogrodu, a klony niech siedzą w pracy ......
Tylko która ja, a który klon..bym się nie przechytrzyła......
to masz dylemat więc idź i prześpij się się z tym problemem
to inaczej Aniu wilec ziemniaczany . w Afryce to bataty - słodki ziemniak .to u mnie żelazny zestaw od 10 lat . lubie ten zestaw kolorów . czasem dokładam niecierpka .