Mala_Mi
19:36, 18 gru 2012

A to dowód, ze nie do końca u mnie bojko jemioły.. mam bojkot kuchni i takich tam przygotowań świątecznych, bo mam nawał roboty....... nawet nie mam czasu myśleć o świętach i staram się nie myśleć by w czarna dziurę nie wpaść.. siły zbieram na ogrodowisku i dalej do zaległości......
A to, że bojkot nie jest celowy.. przed chwilą specjalnie dla ciebie zrobiłam.... M protestował przed pokazywaniem, bo lampek brakło...... się skurczyły..... obiecałam dokupić pomimo oszczędności kryzysowych.
Na foto została sie drabina do jutra .... ....
A sikorki sobie jadły z karmnika, a w tle widać M jak ubiera choinkę w lampki
A to, że bojkot nie jest celowy.. przed chwilą specjalnie dla ciebie zrobiłam.... M protestował przed pokazywaniem, bo lampek brakło...... się skurczyły..... obiecałam dokupić pomimo oszczędności kryzysowych.
Na foto została sie drabina do jutra .... ....
A sikorki sobie jadły z karmnika, a w tle widać M jak ubiera choinkę w lampki