Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród Sylwii od początku :) 21:56, 17 paź 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Sylwia a na kiedy planujecie zakończenie "zimowego"? jestem ciekawa jak to będzie w realu wyglądało, a na ogródku masz jeszcze ślicznie, przymrozków u Ciebie nie było? pozdrawiam

Planuję w tym roku zamknąć temat altany , natomiast w ogrodach zimowych samą stolarkę aluminiową . Cała reszta , to przyszły sezon , cały .... Przymrozki były tak jak i u Sebastiana ....mamy podobnie ....

Boczny rzut altany....
Ogród Sylwii od początku :) 21:56, 17 paź 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Imponującą wysokośc ma Twój klon i jest piękny. Długo go już masz? Budowle tez imponujące. Pozdrawiam.
Po prostu ogród... 21:53, 17 paź 2012

Do góry
Bożenko miło że wpadłaś. Ja też nie ogarniał wszystkich wątków, a chciałoby się zajrzeć do każdego, choć na chwilę. Twój klon mnie dzisiaj zachwycił, taki płomienny jest. Ja mam malutkiego dopiero i mam nadzieję że mi nie zmarzne tej zimy i że kiedyś będzie taki okazały jak u Ciebie.

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 21:51, 17 paź 2012

Do góry
Slawko, dzięki
Tylko ta moje rabata z rozplenicami wygląda w tym roku już tak:

A na wiosnę za dużym kamieniem pojawi się klon palmowy jeszcze
Bajkowy ogród Weroniki 21:47, 17 paź 2012

Do góry
Witam cię Weroniko twój ogród jest przepiękny aż nie mogę się napatrzeć , kolorowy , uporządkowany , jak dla mnie ogród idealny . na pewno będę częstym gościem w twojej bajce. POZDROWIENIA
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 21:45, 17 paź 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
A hosty w donicy mam i ja

Ale śliczna ławeczka, no i hosta również pozdrawiam
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:43, 17 paź 2012

Do góry
Ciągle mi dubelki wyskakują... co jest...
W takim razie jeszcze coś jesiennego

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 21:37, 17 paź 2012

Do góry
nieszka napisał(a)
a coś takiego mam w pełni rozkwitu, coś nie mogę takie całej rabaty na zdjęciach znaleć...

...i ta też jest śliczna... lawendy, rozchodniki i rudbekie, to co kocham Widać, że masz rękę do ogrodu...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:36, 17 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
czerwiec 2012

Ale wybujało dopiero latem
Wrzesień 2012

Najbardziej lubię to porównanie

to moje ulubione ...
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 21:36, 17 paź 2012

Do góry

Podoba mi się ta rabatka... pozdrawiam
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:34, 17 paź 2012

Do góry

Ze mną to jest tak, że niektóre rośliny tak lubię, że nie potrafię się z nimi rozstać definitywnie. Niektóre wydawałoby się, że nie są wielkiej urody, ale ja czuję do nich sentyment, więc sobie rosną
A to jedna z takich roślin...len

Ten len mnie zaciekawił...
Elizo, i ja czasem wychodzę z mojego ogrodu by popatrzeć na inne piękniejsze, i by się nie znudzić swoim.
W każdym jest coś ciekawego i innego. Pozdrawiam.
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 21:31, 17 paź 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Niezmordowane kosmosy nadal kwitną

A może chcesz nasionka zółtego kosmosu siarkowego . Mogę wysłac jesli podasz adres.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:29, 17 paź 2012

Do góry
czerwiec 2012

Ale wybujało dopiero latem
Wrzesień 2012

Najbardziej lubię to porównanie

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:27, 17 paź 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Dzięki Marzenko jesteś Kochana ja wiem, że nie od razu Rzym zbudowano.. Wszystko w ubiegłym roku tak ładnie szło i planowałam, że jesienią 2013 zamieszkamy, ale teraz niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość bo termin się odsuwa...., ten rok jest dla mnie okropny pod wieloma względami, ale to nie czas na pisanie o tym nie lubię narzekać ).. Nawet jak będę dom budować i 10 lat to w końcu zbuduję ) no i w końcu zrobię kiedyś ten swój ogród ) Ściskam

Kasiu czekaj

Jesień 2011 jeszcze bez karmnika...

Zima 2012
A wydawało się, ze caaaaałe lato sadziłam..... Chyba wtedy miałam największy kryzys.... i trafiłam na ogrodowisko
I znów miałam kryzys jak zobaczyłam te pięknezielone ogrody i moje marne roslinki....

To miesjce jeszcze nie miało karmnika.....

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:27, 17 paź 2012

Do góry
Nieco się spóźniłam ale serdecznie gratuluję.

Ogródek Asi?! 21:26, 17 paź 2012

Do góry
goniako napisał(a)
Agatko ja też podglądałam Twój ogródek. Miałam już jedną podpowiedź żeby posadzić wiśnię Umbraculifera ale przeglądałam zdjęcia na internecie i ona rośnie bardzo duża wydaje mi się że nie pasowałaby na tym moim wjeździe. Sama niewiem. A z drugiej strony podobają mi się te drzewka np tu na tej kompozycji z ogrodu Sylwi.

Te kulki na pniu (chyba cisy jak dobrze pamiętam) tez są rewelacyjne i mniejsze niż wiśnie.

Kawalerka super. Też się ciebie wszyscy pytają jak ich rozróżniasz? Niby tacy sami, a tacy różni.
Bajkowy ogród Weroniki 21:23, 17 paź 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Weroniko pozdrawiam serdecznie . Zawsze jestem na bieżąco u Ciebie choc nie zawsze coś piszę. Pozdrówka.

I ja u Ciebie. A odzywam się, jak się nie mogę powstrzymać, zamiast och i ach.
Ostatnio podziwiałam tortowy kapelusz Gosi i Twoją poezję na ten sam temat.Ach !!!

Czasem też zrobię zdjęcie pt. kąpiel ptaków, ale Twoje są piękne, a moje takie.Pozdrawiam.
Ogródek Asi?! 21:16, 17 paź 2012

Do góry
Agatko ja też podglądałam Twój ogródek. Miałam już jedną podpowiedź żeby posadzić wiśnię Umbraculifera ale przeglądałam zdjęcia na internecie i ona rośnie bardzo duża wydaje mi się że nie pasowałaby na tym moim wjeździe. Sama niewiem. A z drugiej strony podobają mi się te drzewka np tu na tej kompozycji z ogrodu Sylwi.
Ja też jestem początkujący ogrodnik i ciesze się bardzo że znalazłam tę stronkę z ogrodowiskiem. Tutaj są tak życzliwi ludzie że podpowiadają, doradzają i można wiele rzeczy podpatrzeć.

A to są moi bliźniacy.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:13, 17 paź 2012

Do góry
Andzka, serdeczne gratki i zyczenia najzieleniejszych cudownosci

To masz przed soba wspanialy dzien Pracowity, ale wspanialy. Juz nie moge sie doczekac fotek. Strasznie jestem ciekawa tych cisow Zywo mnie temat interesuje

Kfiatek dla Pani psze pani

Bajkowy ogród Weroniki 21:12, 17 paź 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Weroniko to nie to samo tymianek inaczej pachnie i ma zdrewniałe łodygi, przynajmniej mój, który zimuje, bergenia też u mnie kwitnie pojedynczymi kwiatami, przymrozku u mnie nie było

Dzięki za wyjaśnienie, też tak myślałam, choć żadnej z tych roślinek nie mam. Pozdrawiam.
Dzisiaj tak kwitnie chryzantema różowa (kwitnie tak od kilku lat).

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies