Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

weronika77 23:14, 25 gru 2012

Dziękuję Bogdziu. Dla Was też Najlepsze Życzenia, Zdrówka i Miłej atmosfery świątecznej.
Zapraszam do posłuchania kolędy, u mnie, ze mną.

dajana 23:18, 25 gru 2012

asc napisał(a)
No to przynajmniej u mnie "firmowych " karafek jest dość .... a i naklejek jeszcze sporo
Nalewka dobra..Madżenka robiła też i też twierdzi że dobra Przepis mam od cioci Rok leżał zanim się nie zmotywowałam do zrobienia

A ptaszki jak ciepło to już tyle nie jedzą same sobie dozują ilość To tak na temat wpisu Agnieszki.... ruch w karmnikach jak mróz i śnieg Dziś też miałam zastój...ale +9... [/quote

Aniu ja dopiero dojrzałam twój słoiczek ,,nawet nie wiesz jakby mi się przydał Wiadomo komu dałabym w prezencie Odlotowy po prostu .Miłych świąt które jeszcze zostały .
Bogdzia 08:36, 26 gru 2012

agniecha973 napisał(a)
Bogdziu, zadałam takie pytanie u Mariusza w wątku, podpowiedz jak to rozsądnie rozwiązać: Czy powinnam dokarmiać ptaki skoro na dworze jest +11??? Jedzenie w karmniku "wyszło" a ja dziś świadomie nie dosypałam, co Ty na to? Cały tydzień zapowiadają plusowy, co robić? Wiem, że Ty dokarmiasz cały rok, ale ja jestem przeciw, tylko nie wiem czy teraz mogę przerywać w zależności od pogody?

Agnieszko pewnie sama zauwazysz ze przy takiej temperaturze ptaki przestaną korzystac z karmnika. Moim zdaniem jednak dobrze jest by trochę ziarenek w nim było bo w razie nowych opadów śniegu czy mrozu będą wiedziały gdzie szukac jedzenia.
Bogdzia 08:37, 26 gru 2012

dajana napisał(a)

Bogdziu, zadałam takie pytanie u Mariusza w wątku, podpowiedz jak to rozsądnie rozwiązać: Czy powinnam dokarmiać ptaki skoro na dworze jest +11??? Jedzenie w karmniku "wyszło" a ja dziś świadomie nie dosypałam, co Ty na to? Cały tydzień zapowiadają plusowy, co robić? Wiem, że Ty dokarmiasz cały rok, ale ja jestem przeciw, tylko nie wiem czy teraz mogę przerywać w zależności od pogody?

Nieśmiało podglądam i podczytuję ,,wiadomo święta więc nie przeszkadzam ale muszę ci Agusiu odpisać Bez względu na pogodę plusową,,, nie wolno przerwać dokarmiania ptaszków skoro się zaczęło.Ptaki nie szukają już w innym miejscu jedzonka Takie informacje przeczytałam zanim zaczęłam dokarmiać Należy to robić aż do kwietnia.Pozdrawiam świątecznie.Przepraszam Bożenko za wtargnięcie Buziaczki posyłam

Miło Cię widziec Dajanko, też tak myślę.
Bogdzia 08:42, 26 gru 2012

kaisog1 napisał(a)
Bożenko to mój Pawel pewnie by się szybko z Twoim M zakolegował (w sprawie tej książki )

Mnie się bardzo podoba a co do kolegowania to wymyślajcie jaka nalewkę chcecie , będę podawac przepisy.Dodam może dla zainteresowanych że książka kupiona w Media Markt i nawet wcale nie taka droga a ładna nawet z wyglądu, że o treści już nie wspomnę.Pozdrawiam Gosiu , Kubę i Pawła również.
Bogdzia 08:43, 26 gru 2012

Poziomka napisał(a)
"Na Wilię , na Święta , na Rok Nowy
Życzenia szczęścia znów nad światem mkną
Niech moc truchleje a nadziei płomyk
Niechaj ogrzeje ciepłem swym nasz dom"

Zdrowych i szczęśliwych Świąt życzy Jasia

Jasiu dzięki i wzajemnie miłych świąt.
Bogdzia 08:44, 26 gru 2012

Joanka napisał(a)

Bożenko to mój Pawel pewnie by się szybko z Twoim M zakolegował (w sprawie tej książki )

A ja muszę ją kupić Sławkowi, może złapie nalewkowego bakcyla

Dwa posty wyżej pisze gdzie do nabycia.
Bogdzia 08:48, 26 gru 2012

jotka napisał(a)
Piękny prezent ta książka No i jaki praktyczny
Lubię książki do których chce się wielokrotnie zaglądac

Oj będzie próbowania, będzie ...
I bajki będą się na pewno lepiej plotły
Miłych chwil Bogdziu dla Ciebie i właściciela tej ciekawej książki

Ja też lubie kupowac takie książki w charakterze poradnikowe bo sa stale przydatne.U nas własciwie się się nie pije alkoholu ,ale smakowac to całkiem co innegoJolu dziękujemy za pozdrowienia i Wam również przesyłamy.
Bogdzia 08:50, 26 gru 2012

asc napisał(a)
No to przynajmniej u mnie "firmowych " karafek jest dość .... a i naklejek jeszcze sporo
Nalewka dobra..Madżenka robiła też i też twierdzi że dobra Przepis mam od cioci Rok leżał zanim się nie zmotywowałam do zrobienia

A ptaszki jak ciepło to już tyle nie jedzą same sobie dozują ilość To tak na temat wpisu Agnieszki.... ruch w karmnikach jak mróz i śnieg Dziś też miałam zastój...ale +9...

W wolnej chwili podaj ten przepis.Naklejkę też poproszę przy okazji. Miłego dnia.U mnie dziś wnusie, oczywiście z rodzicami.
Bogdzia 08:51, 26 gru 2012

weronika77 napisał(a)
Dziękuję Bogdziu. Dla Was też Najlepsze Życzenia, Zdrówka i Miłej atmosfery świątecznej.
Zapraszam do posłuchania kolędy, u mnie, ze mną.

Zaraz zajrzę.