Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:42, 09 gru 2012

Do góry
Śliczny wianek. Choinki nabrały stylu
Ogród do kwadratu 17:51, 09 gru 2012

Do góry
Aga cudeńka pokazałaś!!!! Wszystko takie energetyczne i wesołe a wianek z dzwonków przypomniał mi, że też takie dzwoneczki posiadam czas ich poszukać w koszach z zabawkami mojego malca pozdrawiam
Ogród w Holandii 17:41, 09 gru 2012

Do góry
vita napisał(a)

wianek w stylu narracyjnym

Narracyjny, narracyjny do mnie przemawia najbardziej, zaczyna się, zgodnie z ruchem wskazówek zegara, owocami, potem domek dla ptaków, które takie owoce lubią, gwiazdka, luty, podkuj buty...nie musisz się artyzmu zapierać, hi hi
Pozdrawiam

Taka opowieśc też jest zajmująca Pozdrawiam i dzięki
Ogród w Holandii 17:39, 09 gru 2012

Do góry
an_tre napisał(a)

Wszyscy mają wianki, mam i ja
Pogoda się popsuła, śnieg stopniał, za to pojawił się deszcz w dużych ilościach więc odmówiłam wychodzenia z domu i zajęłam się rękodziełem. Pozazdrościłam oczywiście, że wszyscy jak jeden mąż te wianki lepią i postanowiłam też spróbowac . Jak zwykle nie mogłam się zdecydowac jaki właściwie wianek chcę więc zrobiłam trzy - każdy inny A oto one:

wianek w stylu glamour

ho...ho...ho...ale cudeńka zrobiłaś , moim faworytem jest ten

Aniu, dziekuję. Dla początkującego wiankarza to bardzo miłe, że chwalą Pozdrawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:26, 09 gru 2012

Do góry
Ten wianek jest boski
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:21, 09 gru 2012

Do góry
Witaj Sebku!!!! wejście bardzo fajne wianek tez potem pokaz z lamkami bo robisz ładne zdjęcia Pozdrawiam.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:15, 09 gru 2012

Do góry
Od dziś mówcie mi Griswoldzie
Jeszcze nie ma tu lampek, ale niedługo je zawieszę Jednak będą tu te z allegro....w domu nie pasował mi ten zimny biały kolor - tutaj będzie pasować idealnie

Jakby ktoś był ciekawy jak zamocowałem wianek na drzwiach ze stali - nie trzeba żadnych gwoździ

Ogród w Holandii 16:42, 09 gru 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)

Narracyjny, narracyjny do mnie przemawia najbardziej, zaczyna się, zgodnie z ruchem wskazówek zegara, owocami, potem domek dla ptaków, które takie owoce lubią, gwiazdka, luty, podkuj buty...nie musisz się artyzmu zapierać, hi hi
Pozdrawiam

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:40, 09 gru 2012

Do góry
Anula wianek w pięknym szaliczku. Widzę, źe mrozy takie tęgie, ze nawet o wianek się zatroszczyłaś!
Życzę aby syn szybciutko wyzdrowiał. Wiele razy przeżywałam zapalenie oskrzeli u mojej C, nie zazdraszcam. U mojej kaszel to od razy były wymioty i męczarnia dla dziecka... Okazało się że to były paciorkowce powodujące nawrotowe zapalenie oskrzeli... Wiem co czujesz i dlatego przybiegam aby Cię pocieszyć.

Ogród zimą zachwycający. Coraz bardziej zaczynam doceniać topiary, ktore zdobią ogród przez cały rok a zimą z trawami grają pierwsze skrzypce !
Ogród w Holandii 16:14, 09 gru 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Pogoda się popsuła, śnieg stopniał, za to pojawił się deszcz w dużych ilościach więc odmówiłam wychodzenia z domu i zajęłam się rękodziełem. Pozazdrościłam oczywiście, że wszyscy jak jeden mąż te wianki lepią i postanowiłam też spróbowac . Jak zwykle nie mogłam się zdecydowac jaki właściwie wianek chcę więc zrobiłam trzy - każdy inny A oto one:

wianek w stylu glamour

ho...ho...ho...ale cudeńka zrobiłaś , moim faworytem jest ten
Dla odmiany czas na zmiany... 16:12, 09 gru 2012

Do góry
Justynko jak idzie robienie wianka? M zniósł Ci te ozdoby?

Teresko:-) gdzie Ty się Kochana podziewałaś? dzieciołki, jak zobaczyły ten śnieg to z radości tak nogami przebierały, że nie było innego wyjścia jak tylko ich wypuścić

Gosiu witaj Kochana masz rację, jest cudnie, tak bajkowo ale cholernie zimno

Ewuś zdjęcia u mnie, na moim własnym, zaadoptowanym podwórku w temacie wianków to powiem tak, każdy ma inny styl i upodobania, zdolności również, ale najważniejsze chyba w tym całym wiankowaniu jest to żeby przynosiło Ci to frajdę, nie musisz nikomu nic udowadniać, wianek ma się podobać Tobie
mi moje podobają się być może kompromituje się pokazując je...może nie powinnam?...

pozdrawiam

Dla odmiany czas na zmiany... 16:01, 09 gru 2012

Do góry
pozwólcie że najpierw wkleję zdjęcia w tematyce wiankowej

mój wianek już w miejscu docelowym

ten dla koleżanki

a w między czasie wianek ekologiczny

pozdrawiam

Ogród w Holandii 15:58, 09 gru 2012

Do góry

wianek w stylu glamour

i ostatni w stylu wiejskim czyli landelijke style

Artystka ze mnie żadna, ale frajdy trochę z tym było
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:54, 09 gru 2012

Do góry
mój wianuszek, uszyty z....koca! powieszony tymczasowo na sizalu bo nie miałam odpowiedniej wstążki, a chciałam zobaczyć jak będzie wyglądał. Wianek przejściowy, powisi przez chwilę

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 15:24, 09 gru 2012

Do góry
Kupiłam na giełdzie biały lakier w aerozolu, można ciemną wiklinę prysnąć, wtedy wianek się rozbieli jeśli ktoś potrzebuje jasnego podkładu.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:18, 09 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Ja jak Irenka.. lubię zimę przez okienko.. i nie za długo.... wyleciałam posprzatać po Miśku... i łapki zgrabiały ... jeszcze 3 miesiące... damy radę

Aniu damy radę Wczoraj uszyłam wianek, powiesiłam go na drzwiach i pobiegłam zrobić fotkę na krótki rękaw i w klapkach (mam nadzieję że mnie nikt nie widział!) nieźle mnie zmroziło brrrr
Boćkowe perypetie ogrodkowe 15:14, 09 gru 2012

Do góry
Jaki pomysłowy i praktyczny wianek. Pozdrawiam cieplutko.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 14:53, 09 gru 2012

Do góry
Aaaale cudna ta choinka! No i boski pomysł na wianek z bombek - nigdy bym nie pomyślał o wieszaku

Podsyłam Ci jeszcze inspirację na krzesła - masz identyczne, więc łatwo będzie skopiować

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 14:41, 09 gru 2012

Do góry
Jak ktoś jest zainteresowany, jak samodzielnie wykonać wianek z witek brzozowych zapraszam tutaj:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2045-zielono-mi-czyli-zielone-pluca-czarnego-slaska?page=211

Znajdziecie tam instrukcję krok po kroku

Ogród Leny. 14:28, 09 gru 2012

Do góry
Lenko, zajrzałam do Ciebie i co zobaczyłam? Prześliczna szafa- cudo po prostu!!! Nie mniej piękny wianek a jak jeszcze przeczytałam, że Twój piesek ma na imię Bono, to poczułam ciepło w sercu i łezka się zakręciła, bo miałam kiedyś owczarka niemieckiego o tym imieniu....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies