Aniu, odwiedziłam - ale całości wątku nie dałam rady. Będę uzupełniać w przyszłości : ) Pieski wspaniałe.
To wielkie wyzwanie połączyć ogród i psy.
Gratulacje zimowe z okazji 200 stron.
(Ania Monte fajny przepis na faszerowaną dynię podawała)
Bardzo proszę, oto mój świerk Iseli Fastigiate
Muszę stwierdzić, że dosyć szybko przyrasta.
Łał! Uwielbiam ten jego kolor i te gałązki skierowane do góry. No cudo po prostu! Mój sięga nieco powyżej moich kolan, więc daleko mu jeszcze do takiego olbrzyma, jak Twój. Ale gonimy Was!!! ))
Gosia, a te niebieskie kwiatuszki to brunnera czy ułudka?
Matko, właśnie zobaczyłam Twojego włochacza! Świetny jest. Długo utrzymują mu się te peruki?
I jeszcze jedno pytanie o ten kulisty krzew na pierwszym planie, tuż przed jałowcem (prawy dolny róg): co to jest?
U mnie dzis nic ciekawego się nie działo ale żeby nikt kto tu wejdzie nie czuł się zawiedziany to zdjecia szronu zrobione przez okno (bo za zimno żeby wychodzic) i zdjęcie ptaszka. kto wie jakiego? zagadka łatwiutka.
Śliczne Bożym Narodzeniem zapachniało
Do ptaszka ściągnęłam posiłki... i też nie wie.... wiec lecę czytać dalej co to za ślicznota ......
Tym razem to M poleciał z aparatem fociki strzelać.. przyniósł kartę i kazał wstawić na Forum
Wiec pretensje za kolejne stronki i męczenie fotami..do niego proszę kierować...
A więc zima z drzewami liściastymi... ma swój urok.. nie da się powiedzieć inaczej...
BRAWO dla M.! Fantastyczne foty Aniu.
Zima w pełni 2 dniowa, ale Ty dbasz o drzewa, nawet takie szczegóły, nigdy bym na to nie wpadła.