Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Madzenka 19:47, 16 lis 2012

Moniko świetne wnętrze, takie nastrojowe!!
Jak będziesz widziala jakieś fajne lampy do mnie to daj cynk bo mam do wymiany w jadalni wiszą z casto podróbki toma dixona ale takie nie ten teges, że je muszę wymienić. Na razie nie mam na to kasy ale szukam pomysłu. Stól mam podobny jdo Twojego. Marzy mi się więcej glamour u mnie w jadalni, takie delikatne kryształowe światło. Caboche wszyscy kupują ale się chyba nie skuszę. Twoje lampy mi się bardzo podobają. Miałaś jeszcze jakieś inne pomysly??

kwiatholandii 22:06, 16 lis 2012

Mialam inne pomysly. Widzialam piekne lampy w Holandii, ale nie stac mnie bylo. te tez trtoche kosztowaly, ale w porownaniu z hol mozna przezyc. Ja wyszukalam w katalogu i jak zobaczylam za zywo od razu zamowilam Zdjecie nie oddaje ich piekna. Ja swieca sa piekne

Domi 19:05, 17 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Moniko świetne wnętrze, takie nastrojowe!!
Jak będziesz widziala jakieś fajne lampy do mnie to daj cynk bo mam do wymiany w jadalni wiszą z casto podróbki toma dixona ale takie nie ten teges, że je muszę wymienić. Na razie nie mam na to kasy ale szukam pomysłu. Stól mam podobny jdo Twojego. Marzy mi się więcej glamour u mnie w jadalni, takie delikatne kryształowe światło. Caboche wszyscy kupują ale się chyba nie skuszę. Twoje lampy mi się bardzo podobają. Miałaś jeszcze jakieś inne pomysly??

Marzenko, Caboche nie kupuj, bo to jest tak często podrabiana i kupowana lampa, że można "ją" już kupić i zobaczyć wszędzie.
A co powiesz na Vistosi Diadema? Są różne wersje. Bardzo podoba mi się ta lampa, ale już nie znalazłam dla niej miejsca w moim domu. Poszłam w inne klimaty. A tak w ogóle to mam fioła na punkcie lamp!
kwiatholandii 19:55, 17 lis 2012

Jakos Caboche bardziej do mnie przemawia...hmm, ale Dominika ma racje. Tez widzialam kilka podobnych i sa juz w wielu wnetrzach. Ja od roku juz nie jestem na topie z lampami, ale polecam wspominane wnetrza Pani Anny Koszeli`

http://annakoszela.pl/
Lena 09:43, 18 lis 2012

Mnie Caboche zachwycał, do czasu jak zobaczyłam w każdym sklepie z oświetleniem jego podróbke...
Twoje lampy są piekne i dobrze dobrane - zdradzisz na priv skąd?
Koszela projektuje wnetrza w moim stylu - uwielbiam - zgrabnie łączy style

Co słychać w ogrodzie?
Madzenka 22:58, 18 lis 2012

Moniko jakźe się cieszę, że mogłam Cię poznać !! Było mi baaardzo miło
Mam nadzieję, że szczęśliwie dotarłaś do domu do swoich chłopaków
noemi 00:01, 19 lis 2012

Moniko , fajnie, że do nas dołączyłaś i mogłyśmy się poznać osobiście bardzo się cieszę

buziaki
kwiatholandii 06:28, 19 lis 2012

Magdo, Marzenko, było świetnie. Dobrze, że wreszcie mogłyśmy się spotkać No i najadłyśmy się u naszej Pani Domu chyba na cały tydzień haha A M żyje i ma się tak dobrze Nawet stwierdził, że może częściej zostawać z chłopakami, także kolejna pozytywna strona spotkania
Jako Matka Polka ostatno nieczęto wybywająca z domu, tak się ożywiłam, że od 3 w nocy nie mogę spać
Milka 10:10, 19 lis 2012

Moniko, ja też się bardzo cieszę, że poznałam cię na żywo cudowna Matka Polka z ciebie
Super, ze bezpiecznie dotarłaś do domku, a eM. tak świetnie się spisał
Czyli jak do 3 nie spałaś, to narty chyba będą

Poszukam fotki i wrzucę u ciebie, może coś mi z tymi lampami pomożesz, doczytałam, ze masz pozytywne zakręcenie na tym punkcie
pozdrawiam, było wspaniale, ale to wielka zasługa gospodarzy
aga_pe 10:17, 19 lis 2012

Moniko, mnie również było bardzo miło Ciebie poznać. Pozdrawiam serdecznie