Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Slawko 19:54, 15 lis 2012

Witaj Masz bardzo ładny domek, taki trochę w stylu amerykańskim Ogród widzę, że co dopiero powstaje więc będę śledził postępy pozdrawiam
Bogdzia 20:14, 15 lis 2012

dajana napisał(a)

Dajanko masz rację to jest sójka. Zdjęcie bardzo dobre tylko za ciemne . Źle ustawiłas aparat ale następnym razem się lepiej uda. Tych maszyn Ci nie zazdroszczę . U mnie w niedziele F-16 latał to hałasował niesamowicie. I najważniejsza sprawa: super z Ciebie babka , zgrabna i ładna dziewczyna.

Jak się cieszę ze zawitałaś do mnie Bożenko Jakaś jestem dzisiaj niewyrażna ,samotna jak ta sztacheta u płota jak mawiała Bronka .F-16 lata po twoim niebie? no to hałasuje skubaniec .Bogdziu kochana już tak nie wyglądam, przez ostatnie pół roku bardzo się zmieniłam Moje włosy są białe jak śnieg ,,trzeba by jeszcze ująć mi 15 kg z tego zdjęcia .a minęło tylko pół roku .Mam zamiar w zimie nabrać troszkę wagi ale włosy niech sobie siwe będą ,nie będę farbować Nawet gdybym chciała to mam uczulenie na farby ,wszystkie bez wyjątku W końcu babcia to babcia,, mnie tam wsio ryba,, byle zdrowie było ,spokój i troszkę radości .W waszych ogrodach zostawiam oczy a w sercu rodzi się dzięki nim tyle marzeń i piękna Wyjadłam ci wszystkie gołąbki kochana ,,takie smaczne były że zasnąć nie mogłam ,,musiałam je zjeśc)

Na zdjęciu juz jestes bardzo szczupła więc nie wiem jak z tego mogło jeszcze ubyc 15 kg. Och Dajanko ja te 15 kg chętnie bym Ci dała bo mam za dużo a nawet wiele więcej niż 15. Szkoda ze tak nie można . Taka by była dobra okazja zeby się ich pozbyc. Pozdrówka.
dajana 08:47, 16 lis 2012

Slawko napisał(a)
Witaj Masz bardzo ładny domek, taki trochę w stylu amerykańskim Ogród widzę, że co dopiero powstaje więc będę śledził postępy pozdrawiam

Miłe są twoje pochwały za które serdecznie dziękuję.Odwiedziny jeszcze milsze Jesteś ze Śląska wiec całkiem blisko Nie miałam chyba przyjemnosci jeszcze trafic do twego ogrodu,, czas nadrobic straty Równie serdecznie pozdrawiam
dajana 09:02, 16 lis 2012

Gdyby tak mozna było Bogdziu to juz przylepiam to i owo .Zmarniałam przez stresy no i prace fizyczną przy budowie i wykańczaniu domu ,, teraz ogrodzie,, ale praca jest dobra dla organizmu gorzej ze stresem Niestety kiedy dopadaja mnie problemy przestaje jeśc,, dostaję scisku szczeki i za nic nie mogę niczego przełknąć,, jedzenie przestaje istniec Nie miałam dobrego roku to i efekty niekorzystne .Pracuję nad sobą,, zima jest w moim przypadku sprzymierzeńcem nie wrogiem . Do wiosny wróce do formy Bozenko .Weszłam dzisiaj na forum okręzną drogą bo zostałam namierzona i załozono mi blokadę Z domku sobie pogawędzimy U mnie jest od kilku dni juz -8 stopni Czas zrobic kopczyki na różach .Słoneczka zycze przez cały dzień .Ściskam
Bogdzia 09:09, 16 lis 2012

Więc po popołudnia Dajanko.
dajana 19:19, 17 lis 2012

Znalazłam zdjęcie z moją działką zanim powstał dom .Kiedyś wydawała mi się taka duża ,,teraz zostało dużo mniej miejsca na ogród.ale widoki mam piękne

dajana 19:40, 17 lis 2012

Jeszcze jeden widok

dajana 19:45, 17 lis 2012

Moja droga do domu a wokół same lasy ,zapach sosen unosi się cały dzień

Bogdzia 19:48, 17 lis 2012

Rzeczywiście piękne miejsce.Pozdrawiam.
dajana 19:59, 17 lis 2012

Jeśli komuś znudzi się szarość w ogrodzie zawsze można dodać koloru