Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

zbigniew_gazda 16:58, 17 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Ja też z Kropką się wybieram na obchód sąsiednich ulic, Zbyszku, czyli laba na całego ? Opiekujesz się wnuczką czasem ? Czy nie masz cierpliwości? Ciekawa jestem jak to jest, bo ja nie mam jeszcze ale kiedyś może to nastąpi

Danusiu wnuczka jest super . Przyjeżdża do nas w każdą niedzielę . Skończyła 3 miesiące i co tydzień widać jakie są postępy w rozwoju. Raz tylko ją wziąłem na ręce bo się boję że to takie maleństwo. Czekam na wiosnę i lato kiedy dziadek wyruszy z wnuczką w wózku na spacerek.

an_tre 17:47, 17 lis 2012

Śliczna Karolinka fajnie jest móc obserwować na bieżąco rozwój takiego maluszka każdy dzień przynosi dosłownie coś nowego, dzieci szybko nabywają wielu umiejętności gratuluję ci jeszcze raz takiego miłego szkrabika
A w temacie piwniczki jestem cała w achach i ochach, jak prawie cała żeńska część Ogrodowiska super miejsce, godne pozazdroszczenia i naśladowania o ile są ku temu warunki, ale podobno móc to chcieć zawołam mojego Zbyszka i pokazałam twoje cudeńko, też był pod wrażeniem Pozdrawiamy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ka1sia 17:58, 17 lis 2012

Och, jak pięknie Wam rośnie wnusia Śliczna dziewczynka
Zbyszku, mam takie samo zdjęcie ze Szwejkiem Uwielbiam Sanok, bywaliśmy tam latem na obozach karate Pozdrawiam bardzo serdecznie, Kasia
Gardenarium 18:23, 17 lis 2012

Podrawiam Wszystkich bez wyjątku i dziękuję za zdjęcie, jakby co to edytuj, żeby rodzice nie mieli coś przeciw

Instagram Ogrodowiska
dorkow0 18:30, 17 lis 2012

Witaj Zbyszku... Kochana Wnusia... Szczere gratulacje...
Domi 18:42, 17 lis 2012

Ale piwnica! Fiu fiu fiu! Super fotki pocukrowanych róż.
Ewa 19:03, 17 lis 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Irenko remonty się kończą na ten rok . I co tu będzie w zimie robić. A donica z oleandrem była ciężka jak diabli. Ledwo dojechałem na miejsce przeznaczenia.
Magda ani się obejrzysz a ogród będzie pełny. Aaaa to Twój pochodzi z naszych stron. Jest mi bardzo miło a Sanok to perełka w tym zakątku . Mam panoramę Sanoka własnoręcznie robioną w czasie zjazdu maturalnego . Spotkałem tam również dobrego wojaka Szwejka .

Oj dreptałam i ja po Sanoku w czasach liceum
zbigniew_gazda 20:49, 17 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Podrawiam Wszystkich bez wyjątku i dziękuję za zdjęcie, jakby co to edytuj, żeby rodzice nie mieli coś przeciw

Danusiu tak zrobię bo licho nie śpi. Pozdrawiam.
Milka 17:14, 20 lis 2012

Dziadek słyszę we wnusi zakochany mój mąż, tez ciągle z małą gdzieś biega, wymyśla zabawy, ale widać, ze i wnusia z tego zadowolona
Mala_Mi 17:42, 20 lis 2012

Jaskry u mnie nie rosną.. sadziłam (na jesień) i powiedziały że mnie nie lubią .....