Może macie w swojej kolekcji roślin piękne maki...? Wszystko co wiecie o makach...?
Moje pytanie co do maków polnych, czy macie jakieś zdanie o ich uprawie...
Siostro moja kochana....... osiągnęłaś w pięknym stylu pełny tysiączek ....... i cieszę sie, że większość przeleciałam z Tobą i smucę, że nie od samego początku, ale w noym..... bedę od pierwszej stronki do ostatniej..... o ile uda mi sie nadażyć za Toba.. kobieto szalona...
Kochasz drzewa, wiec ja z tej okazji wstawiam Ci z gratulacjami drzewo Piekne jak Ty, szybkie jak Ty niezłomne jak Ty
No i czas się pożegnać z warmińskim ogródkiem na jakieś 2 tygodnie, wracam do "kawałka raju" i nie wiem, co tam zastanę Róża zakwitła dzisiaj na pożegnanie robiłam do ciemnego ostatnie koszyki z cebulami wsadzałam po ciemaku , rano zobaczę jak wyszło trochę fotek co za dnia jeszcze zrobiłam, a potem było już ciemno, może rano coś jeszcze sfocę
Uwielbiam takie ogrody bez granic ,żywioł natury.Podziwiam wiedzę, pasję i talent w komponowaniu.Ten ogród będzie dla mnie inspiracją do dalszych poczynań i niedoścignionym ideałem.Dziękuję za te widoki i pozdrawiam.