oto prześliczny prezent od Irenki z tego cuda pijam herbatkę wspominając nasze spotkanie.
I zobaczcie jak była zapakowana.... cudeńko!
dostałam jeszcze lampion, ale nie cyknęłam fotki....
a taki zawisł nad kominkiem, ten co w zeszłym roku, ale przybrany tym razem
w tym roku jeszcze w kolorze glamour , na choince również będą podobne kolory, jak w zeszłym roku
Kondziu doczytałam, że złożyłeś wypowiedzenie, mam nadzieję, że znajdziesz taką pracę, która da ci satysfakcję i satysfakcjonujące pieniądze
kwiatek dla ciebie na dobry początek
Aniu, Romek tęskni ale teraz rozmawiam z nim co dzień na skype i chyba teraz to biedak już całkiem nie wie o co chodzi, Patrzy się do kamerki i powtarza moje imię. Mam nadzieje że biedaczysko jakoś przetrwa ten okres. Jak szedłem na wycieczkę wzdłuż higwaya , to był super widok, jak szła chmura przez połowę miasta. Na zdjęciu tak dobrze tego nie widać ale w realu był ciekawszy efekt, to jednak jutro pokażę a dziś jeszcze kanion
ASC, wiem że nie masz czasu ale może uda mi się dla Ciebie pokazać trochę narciarskiego raju na Silver Star, po drodze cały czas mijały mnie samochody z nartami i skuterami śnieżnymi .Jest tam śnieg od kąt przyjechałem. Życzę Ci chociaż trochę spokoju, idą Święta to będzie chwila wytchnienia
Na zakończenie zdjęcie sadu z góry.