Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

gusiarz 18:19, 22 lis 2012

Bardzo się cieszę, że jesteś. Twoja rabata z limkami tak mnie nakręciła, że i u siebie wiosną "coś na wzór" zrobię. Cały czas o tym myślę
anna_studio 18:19, 22 lis 2012

Nooooooooooooo....ten czerwony...zjawiskowy...
Uwielbiam go !!! Za czerwienią nie przepadam...ale winobluszcz w czerwieni, zawsze mnie zachwyca
Pozdrawiam Justyno...
stychaz 07:00, 29 lis 2012

Witajcie

Ogródkiem się postaram pochwalić w sobotę jak uda m się zrobić kilka zdjęć w ciągu dnia. Teraz niestety wychodzę z domu gdy jest ciemno i wracam gdy słonce już prawie zaszło buuu Nie lubię tej pory ale na szczęście można już przygotowywać się bezkarnie do świąt. Znalazłam taki oto domek - latarenkę

http://www.zpotrzebypiekna.com/dekoracje-swiateczne/duzy-ocynkowany-domek-z-malymi-okienkami-latarnia.html
stychaz 08:58, 02 gru 2012

Ogarnięty ogródek z kucykami z trawy

stychaz 09:01, 02 gru 2012

No i hortensje...
stychaz 09:19, 02 gru 2012

i początek ozdób świątecznych...

w sklepie na E kupiłam takie super tekturowe gwiazdki. Są też choinki, serduszka i inne świąteczne motywy

popcorn 09:27, 02 gru 2012

Witaj! Jak to się stało że tak rzadko do Ciebie zaglądam? Muszę nadrobić
Ogród przygotowany do zimy, super wygląda! A jakie ładne - skromne ale eleganckie - dekoracje!
E... leclerc? Nie chcę reklamować ale nie mogę wymyślić innego sklepu na E??

pozdrawiam,
Karolina
gusiarz 17:09, 02 gru 2012

Justyna - piękne fotki. Cudne hortensje są u Ciebie. Jak już pisałam nie mogę się doczekać rabatki w tym stylu i u mnie...
A gwiazdki robiłaś sama - bo superaśnie wyglądają - zdradź swój patent

Oj już docztałam ws. gwiazdek - coś strona nie otworzyła się w całości, stąd pytanie odnośnie gwiazdek
stychaz 20:18, 02 gru 2012

Witajcie i dziękuję za pochwały

Mój patent to E jak Empik mają fajne tekturowe ozdoby. Można pomalować na dowolny kolor. Ja postanowiłam pozostawić je w naturalnej postaci Muszę dokupić jeszcze gwiazdek bo wpadłam na pomysł łańcucha nad kominek (tekturowe ozdoby, szyszki i sznurek jutowy)

Jedyny ich mankament, to to,że niestety nie nadają się na zewnątrz
noemi 20:43, 02 gru 2012

Widziałam te gwiazdki w sklepie na E ... są bardzo ładnie wykonane ... ...pomysł z łańcuchem fajny , będzie w stylu eko ... a będziesz w ogródku zawieszać światełka ? ... ja w tym roku muszę , żeby się świeciło i mieniło ... w ogródku i przed domem ...

p.s. ... machałam dzisiaj do Ciebie ...odebrałaś maila ?