Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Bogdzia 19:47, 01 gru 2012

Robert dzięki za piekne zdjecia. Sprawdziłam gdzie te Twoje Vernon jest i na szczęście nie pojechałeś daleko na północ bo tam by Ci zimno było, a tu gdzie jesteś jednak cieplej. Piękna okolica. Serdeczne pozdrówka przesyłam.
monteverde 20:02, 01 gru 2012

Robert fajne miasteczko i co mnie się podoba, że wygląda tak jak pisałeś spokojne, a nawet leniwe, nikt widać się tam nie spieszy i podoba mi się , że nie ma wieżowców a wiatru nie ma , bo góry osłaniają no i dobrze, wszystkie zdjęcia obejrzałam i czekam na więcej, nie wiem czy jeszcze o 5.00 nie będę spała, ale później najwyżej wejdę po następną porcję, no i pokaż te ptaszki, kaczki fajne u nas takich nie ma a Roman nie tęskni za Tobą?
Mala_Mi 20:39, 01 gru 2012

Pokazuj..fotki.. ja nie zawsze coś skrobnę, ale z lubością oglądam A że góry lubię to lubość podwójna
Klamber 07:14, 02 gru 2012

Witam Was serdecznie z ciepłej Kanady dziś można powiedzieć upał 8ºC, szkoda że nie wziąłem aparatu ale było tak brzydko rano, trochę mżyło a po południu zrobiło się tak pięknie się po prostu prosiło o kilka fotek. Mam nadzieję że jutro się utrzyma ta pogoda, bo wybieram się w to samo miejsce co tydzień temu a podobało mi się tam, pokażę kilka fotek z tamtej wycieczki do Grey Kanionu.

Jutro jak mi się uda to może dotrę do ośnieżonego szczytu Silver Star 1890m.

To dopiero połowa drogi od Grey Kanionu ale będę się starał coś zatrzymać.
Bogdziu, nie grozi mi tu przemarznięcie a dlatego że jest tu bardzo suche powietrze i to jest powodem że nie telepie człowiekiem i nie odpadają mu kończyny jak u mnie na działce, wyjdę na godzinę i lecę ze łzami w oczach na gorącą herbatkę. Bogdziu tu jest specyficzny mikroklimat b. mało opadów i b. suche powietrze a przy tym bezwietrzna pogoda. Musi być tu ciepło bo jest dużo sadów i winnic a w oknach mam pojedyncze szyby. W domu mam cieplutko siedzę cały czas w pidżamie już się żona pytała dlaczego jestem zawsze w pidżamie. W czym mam być jak do niej dzwonie to albo idę spać albo dopiero wstałem. Pokażę Ci ptaki które zrobiłem jeden to jastrząb a drugi chyba lasówka.. Widziałem sroki, wróble i kowaliki.

Widać na poprzednim zdjęciu jak blisko jest do chmór.
Irenko witaj, dobrze robi się fotki nowym szkłem, tylko na niektórych fotach widać paprochy na matrycy. Na razie zdjęcia nie szczególne ale chcę pokazać trochę miasto w którym mieszkam ale powoli będę pokazywał to co poza nim.
Klamber 07:49, 02 gru 2012

Aniu, Romek tęskni ale teraz rozmawiam z nim co dzień na skype i chyba teraz to biedak już całkiem nie wie o co chodzi, Patrzy się do kamerki i powtarza moje imię. Mam nadzieje że biedaczysko jakoś przetrwa ten okres. Jak szedłem na wycieczkę wzdłuż higwaya , to był super widok, jak szła chmura przez połowę miasta. Na zdjęciu tak dobrze tego nie widać ale w realu był ciekawszy efekt, to jednak jutro pokażę a dziś jeszcze kanion

ASC, wiem że nie masz czasu ale może uda mi się dla Ciebie pokazać trochę narciarskiego raju na Silver Star, po drodze cały czas mijały mnie samochody z nartami i skuterami śnieżnymi .Jest tam śnieg od kąt przyjechałem. Życzę Ci chociaż trochę spokoju, idą Święta to będzie chwila wytchnienia
Na zakończenie zdjęcie sadu z góry.
Milka 08:35, 02 gru 2012

Wspaniałe zdjęcia, zagladam cały czas, bo poznaję Kanadę dzięki tobie jakos nie mogę się zdecydować, na tak długi lot! trzymaj sie i pokazuj, jak najwięcej
Bogdzia 08:56, 02 gru 2012

Dzięki za zdjęcia jastrzębia. Masz dobry wzrok że go wypatrzyłes na samym czubku swierka. Piękne zdjęcia . Kanion tez super ale w Kanadzie pięknej przyrody nie brakuje. Te strumyczki są prześliczne.Ucieszyłam się bardzo ze Romek jakos wytrzymuje rozłąkę z Tobą bo bałam się że może zgubic pióra. Lepsza rozmowa i widok Ciebie przez internet niż nic, wiec i jemu łatwiej znieśc to rozstanie. Silver Star majestatyczny i pociągajacy. Dzięki że o nas pamiętasz. Trzymaj się i dbaj o siebie.
Welka 10:48, 02 gru 2012

Witam!
Kolejna partia pięknych zdjeć!
Miś yogi już spi czy spotkałeś jakiegoś
Pozdrawiam
hanka_andrus 11:14, 02 gru 2012

Robercie,piękne miejsce...i jakie ścieżki spacerowe.....nic tylko po nich pomykać....
Zabieraj aparat ze sobą.....nawet bez statywu.......
monteverde 12:39, 02 gru 2012

Ewelinko lepiej żeby nie spotkał widziałam wigwam na zdjęciu uważaj Robert, żeby Cię nie oskalpowali, na tych wędrówkach same zagrożenia spotykasz, ale myślę,że ani Yogi ani Indianie nic Ci nie zrobią, boś za chudy piękne zdjęcie jastrzębia, ale mile mnie zaskoczyłeś pisząc o kowaliku, nie wiedziałam ,że mój przyjaciel lata też po Kanadzie trzymaj się ciepło nasz reporterze do następnego