Sprzymierzeńcy mojego ogrodu - narzędzia ogrodowe
14:23, 28 lis 2012
...i tak teraz poukładane, wyczyszczone narzędzia będą zawsze po swojej pracy wracały w swoje miejsce, czyste i zadbane. Pazurki, sekatory i łopatki teraz mają swoje miejsca, dzięki czemu będę mógł łatwo je odnaleźć i położyć z powrotem. Również doniczki znalazły swoje miejsce, nie leżą już gdzie tylko popadnie. Gdy tylko najdzie potrzeba by jakąś roślinę rozmnożyć, to już wiem gdzie mogę szukać jakiejś doniczki. Wszystko pod ręką, czego tylko bym nie potrzebował mogę teraz szybko i łatwo znaleźć.
Jakby narzędzia mogły mówić, to podziękowały by za tą wielką troskę jaką dzisiaj im dałem ale przede wszystkim podziękowania należą się Danusi, która zmobilizowała mnie i uświadomiła, że narzędzia ogrodowe, to również ważny element, dzięki którym może powstać i dojrzewać piękny, zdrowy i czysty ogród. Dziękuję.
Jakby narzędzia mogły mówić, to podziękowały by za tą wielką troskę jaką dzisiaj im dałem ale przede wszystkim podziękowania należą się Danusi, która zmobilizowała mnie i uświadomiła, że narzędzia ogrodowe, to również ważny element, dzięki którym może powstać i dojrzewać piękny, zdrowy i czysty ogród. Dziękuję.