Aniu, Mój Kajtek, towarzyski uciekinier, przyprawił mnie ostatnio o stres i łzy. Próbował się dostać do sąsiadki, dużej suki, która mu imponuje wzrostem (on ma chyba kompleks niższości ) a może się w niej podkochuje... Tam już był inny, nieznany wielbiciel, też większy od Kajtka, pilnował dziury pod siatką.
Kajtek się dostał w jego kły, i gdyby nie właściciel suki...chciałabym zapomnieć ten widok.
Kajtek ma koło uszka ślady po kłach, ale najważniejsze, że żyje, i jest dobrze.
Bogdziu, też wolę te kolorowe fotki.
Białe mogą być róże. Oto moje zerwane tuż przed opadami śniegu.Pięknie pachnące.
Dzięki za odwiedziny i kolorowych snów.
Andziuko..właścicielko pięknych piesków i pięknego ogrodu..... gratuluję 100 stron estetycznych doznań
I poczochraj wilczurki..... to też ich ogród
I moje tulipki jak słoneczka..dla słonecznej dziewczyny I odganiam jeszcze ten śnieg.... jesień wróć!!!
Martuś wzajemnie.Ja na święta chętnie jeszcze poczekam .
No to jeszcze pokażę dzisiejsze sniegowe róże.Było tak brzydko że tylko zrobiłam te najbliżej domu rosnace.
Irenko , Haniu,Elizko miło że do mnie zajrzałyście . U mnie pogoda brzydka,pada drobny śnieg i strasznie jest wilgotne powietrze . Temp około zera stopni. Tak wyglądał ogród o godz7.30
a tak teraz
Pozdrawiam Was serdecznie.
U mnie też zero, ale deszcz ze śniegiem, wilgotność okropna, brrr...okropnie, ale ma się poprawić i co najdziwniejsze najcieplej w Rzeszowie
niezbyt mnie nastraja ta biel, wolałam kaskadę poprzednich kolorów
Jak pocztówka świąteczna
Pozdrawiam Bogdziu ,pozdrawiam i ściskam
Ryszardzie - jaka zima , zobacz przed chwilą było 12 na plusie u nas.
W ogrodzie liście wygrabione , jednoroczne w kompostowniku . Dzisiaj zakończyłem remoncik drugiej piwnicy Jeszcze małe poprawki i "meblowanie" ha ha ha.
W międzyczasie chodzimy na spotkania , gramy , śpiewamy i kultywujemy stare zwyczaje . Czy ktoś z Was robił masło w "maśniczce " ?