Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

andziulka 21:14, 27 paź 2012

Weroniko,zawsze podziwaim Twój ogród. Jest prześliczny o każdej porze roku, a Kajtuś jest uroczy. Też oglądam Alexa ze swoimi pieskami
reni 21:33, 27 paź 2012

I u mnie dziś biało, pozdrawiam
monteverde 21:41, 27 paź 2012

weronika77 napisał(a)
A jeszcze parę dni temu było tak ładnie, i ciepło...

I te obrazy bardzo lubiętamtych białych , nie pozdrawiam Weroniko u mnie na szczęście jeszcze bez śniegu
weronika77 22:06, 27 paź 2012

Aniu, Mój Kajtek, towarzyski uciekinier, przyprawił mnie ostatnio o stres i łzy. Próbował się dostać do sąsiadki, dużej suki, która mu imponuje wzrostem (on ma chyba kompleks niższości ) a może się w niej podkochuje... Tam już był inny, nieznany wielbiciel, też większy od Kajtka, pilnował dziury pod siatką.
Kajtek się dostał w jego kły, i gdyby nie właściciel suki...chciałabym zapomnieć ten widok.
Kajtek ma koło uszka ślady po kłach, ale najważniejsze, że żyje, i jest dobrze.

Bogdziu, też wolę te kolorowe fotki.
Białe mogą być róże. Oto moje zerwane tuż przed opadami śniegu.Pięknie pachnące.
Dzięki za odwiedziny i kolorowych snów.
Mala_Mi 22:30, 27 paź 2012

Weroniko... o przygodzie Kajtka już czytałam gdzieś wcześniej.... tylko nie wiedziałam jak się skończyło, bo było świeżo po akcji... Ja po kilu takich niemiłych sytuacjach teraz z psem nie ruszam się bez gazu w kieszeni.... A tu na wsi... wogle już nie chodzę bo się boje wszystkich luzem biegających burków...
weronika77 13:25, 28 paź 2012

Aniu, jeżeli nosisz gaz, to musiałaś mieć ku temu powody. Mnie coś takiego dotknęło pierwszy raz.
Staramy się nie wypuszczać bez smyczy Kajtka poza ogrodzenie. Ale czasem moment nieuwagi otwierających furtkę, i już Kajtek jest wolny, jak pieski, którym zazdrości. Wszystkiego nie da się przewidzieć. Może teraz nie będzie taki ufny i nie będzie podskakiwał do większych.
Może taką broń też powinnam mieć...by nie dać się bezsilności.

Aniu, mój M opiekuje się storczykiem, a ten nie chce kwitnąć. Prosił byś zdradziła sekret Twoich pięknie kwitnących. Moczy je regularnie i nic. Może maj za dużo światła od wschodu?
an_tre 13:53, 28 paź 2012

Śnieg wczoraj zawitał chyba wszędzie, zmienił pejzaż i nastroje ogrodowiczan miejmy nadzieję, że niedługo zagości, to jeszcze za szybko, musimy nacieszyć się jeszcze jesienią u mnie już po śniegu, świeci słońce
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
betysia 09:35, 30 paź 2012

Weroniko, witam cie bardzo serdecznie!!!!!!!
uwielbiam twoj ogrod i roze ktore az do sniegu trzymaja swoje piekne paki wysoko w gorze...
jesienne zdjecia pelne barw, kolorow a polukrowane sniegiem takie nostalgiczne...
Kajtek...oj i ja dolaczam do grona wielbicielek, cudna sesja a przygoda juz mniej...ale psina cudny!!!!!
pozdrawiam cieplutko i radosnego dnia zycze....a do roz jeszcze wroce i znowu popatrze....
sciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
weronika77 21:27, 30 paź 2012

Andziulko, też masz pieski lubiące telewizję, szkoda, że nie można z nimi jeszcze porozmawiać.
Kajtek jest rozbrajający, jak jego pan zasiada przed komputerem. Szturcha łapą i ciągnie pana za rękaw, nawet szczeknie, i wniebowzięty jak wskoczy na kolana i wsadzi swój psi nos w laptopa.
Reni, zaglądam do kilku ogrodów, i prawie wszędzie biało.
an_tre, u nas jeszcze biało i mrozik, ale coraz cieplej.
Betysiu, też zaglądam na Twój ciekawy wątek, ale nie zawsze zostawiam ślad. Zawsze wysyłam Ci ciepłe fluidy, myślę o Tobie i mojej córce, która mieszka daleko, w Kanadzie.
Wczoraj wędrowałam po ogrodach, ale myślałam o zagrożeniu dla milionów ludzi na drugiej półkuli, bezsilnych wobec Natury.

Moniika 21:49, 30 paź 2012

Piekne zdjecia Weroniko
PS ja tez martwilam sie o USA... Biedaki