Witaj Jolu Dawno Cię nie było
Aksamitki ładniej rosna w gruncie...tak jak i wszystkie rośliny Śliczna aksamitka
Niektórzy ich nie lubią, a ja uwielbiam wszystkie aksamitki... i nawet lubię ich specyficzny zapach
Spoko... szkielet alejki się zostaje z powodu drzew i rh..... a przejscie niedługo będę wycinać meczetą..
A reszta musi być rewolucja... ale jeszcze nie mam pomysłu na rodzaj rewolucji..wiem tylko, że mi sie dużo nie podoba i MUS zmienić.......
Za to róza, co już zapomniałam jak się zwała.. pachnie bosko, niebiańsko.... cudniasto...ach zapachów nie da sięjeszcze przesyłć wirtualnie.....
fotka skopana..... ale co tam..... masz wyobrażnie nieziemską, wiec powąchaj..... czujesz????????
Hmmm widać jedno wielkie NIC.... wiec zbliżenia... bliżej nos do kfiatka i wtedy odlot.....
Aniu, u ciebie jak zwykle zjawiskowo. Czosnki cudne. Ja miałam kilka ale jakaś całkiem inna odmiana bo kwitły w czerwcu. Wrzosy cudne! U mnie , choć pod lasem nie chcą rosnąć, to chociaż sobie u innych pooglądam.
A jesień ma bardzo dużo uroku i ja bardzo jesień lubię ! Pozdrawiam Jola
Takie ładne aksamitki w tym sezonie mam na rabatce
kowaliki wczoraj zrobione, oczywiście musiałam je poczęstowac żeby można było z bliska zdjecia zrobic.
Kowalik !!! Bingo byłam na spacerze i ten maleńki ptaszek wyróżniał się ubarwieniem wśród wróbli. Był tak śliczny, że zwróciłam na niego uwagę.
Dziękuję Bogdziu i serdecznie pozdrawiam.
No byłam,byłam.Z sąsiadem pogwarzyłam.Maliny zebrałam, torbę jabłek w gratisie dostałam.
Ogłosiłam zamknięcie sezonu ogórkowego i pomidorowego.Ostatnie owoce powędrowały do koszyka ,a łęty do spalenia.
Przy okazji miejsce po ogórkach przygotowane do posiania ...... chyba gorczycy........Cukinie i dynie jeszcze rosną.
Ale zanim dotarłam do swojego ogródka ,to w porannym słońcu zobaczyłam,kto mi drogę zagradza......
Witaj Sebku jestem nowa na Ogrodowisku co prawda czytuję Twój wątek od jakiegoś czasu i jestem po wrażeniem Twojego ogrodu.
Mam pytanie co to za kwiaty jak się nazywają ? Posiadam takie same u siebie ale nie wyglądaja tak pięknie chyba nie pasuje im u Mnie.zZ góry dziękuję za odpowiedż
To Trzykrotka wirginijska U mnie w tym roku są kapryśne, bo przez większość dni kwiaty mają zamknięte...
Witaj Sebku jestem nowa na Ogrodowisku co prawda czytuję Twój wątek od jakiegoś czasu i jestem po wrażeniem Twojego ogrodu.
Mam pytanie co to za kwiaty jak się nazywają ? Posiadam takie same u siebie ale nie wyglądaja tak pięknie chyba nie pasuje im u Mnie.zZ góry dziękuję za odpowiedż
No właśnie też się zastanawiam czemu moja trzykrotka już dogorywa... czarujesz chyba swoją
Danusiu i Witku - wszystkiego naj, naj. Cudne są te rocznice. I jak to ten czas leci - nie wiadomo kiedy a tu dziesiątka za dziesiątką ucieka Chyba będzie pasowało do kolacji przy świecach...