Doczytałam, że drzew jeszcze nie ma jeśli chodzi o układ to widzi mi się jedno po lewo ścieżki i powtórzone po prawo altany ...
u siebie też myślę jeszcze o jednym przy tarasie
Ania A co Ty masz za drzewa tam na środku trawnika? Kurczę ostatnie drzewa jakie kojarzę u Ciebie to ŚŚ ale one sa na froncie
W dobrym kierunku wszystko zmierza
Cześć, Raniu! A wiesz, że ostatnio zajrzałam do Ciebie i przepadłam!? Trochę już przejrzałam Twojego wątku.
To jednoroczny aminek egipski, bo jest też aminek większy, bardzo podobny, ale nie taki puchaty i tłuściutki
Wysiewa się go wiosną. Ja najpierw wysiewałam do doniczki, ale teraz już nie będę. Wiem, że jak rozsypię nasionka na rabacie, to zawsze coś wzejdzie na wiosnę.
Witaj
Masz fajny dom, nowoczesną nawierzchnię, jest potencjał. Ale jeśli chodzi o ogród według mnie czeka Cię praca u podstaw (jeśli chcesz stworzyć cacuszko).
Widzą mi się u Ciebie jednak linie proste chociaż jest coś w stwierdzeniu Szefowej post wyżej))))
Renia, to Buchannani, one jako jedyne z brązowych przezimowały mi w 100%, jak teraz też będzie taki dobry bilans to na wiosnę mam już na nie inny plan.