ok w piatek albo w poniedziałek,
Obejrzałam cudnej urody foty, pokontemplowałam Twoja jesień i uprasza sie o niwe zdjęcia codziennie. będę spędzała miłe wieczory na oglądaniu zdjęć!
Ależ to brzmi światowe foty ... byliny też mi sie marzyly i nawet zaczełam je mocno wprowadzać do ogrodu ale jednak zrozumiałam, że nie dam rady poświęcić im tyle czasu ile potrzebują i ... się powoli wyprowadziły
weź Ty kobieto w końcu usiądź w tym wgłębniku i korzystaj z niego to Ci głupoty przejdą nic nie brakuje.chyba że Ciebie właśnie Odpoczywajacej
I oznajmiam,że na bieżąco jestem pół twojego ogrodu Reniu do siebie bym przeniosła, a drugie pół od Joli
Ha, ha, ha Nooo, ekran oplułam Asia ma rację ... Ja się boję, że jak już wszystko zrobię, nie będę umiała odpoczywać. Ty Renia też tak masz?
Iwonko Wiesz jak bardzo takie słowa cieszą i dodają skrzydeł ... ale muszę Ci się przyznać, że jeszcze ciągle czegos szukam żeby skorygować miejsce między wgłębnikiem a tarasem i widok z frontu na świerkową i szałwiową ... może niektórzy powiedzą, że przesadzam ale mi ciągle coś nie gra i wiem, ze jak dojdę (pewnie metodą prób i błędów)co to jest będę w końcu zadowolona