Alinko szkoda że nie dotarłaś,ale może innym razem sie uda
Nawet nie wiesz jak się cieszę że Epimedium jest ci bliskie.
Dziwię się że tak o nim cicho bo to fantastyczna roslinka.Cały sezon dekoracyjna - ja ją uwielbiam!!!
Moja milość do niej zaczęła sie po przeczytaniu artykułu w " Ogrodach" w 2008 roku i od tamtej pory poszukiwałam jej namiętnie
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione! buziolki Irenko
Jagna jaka ja gapa pisałam a nie zauważyłam stóweczki warzywniak iście angielski, bardzo mi się podoba, może zrobisz zdjęcia obecnie jak tam wszystko rosło na nim, odezwij się pozdrawiam i zostawiam kwiatek na 104 stronkę a jak tam dalsza metamorfoza ogrodu i obejścia wokół domu?
Powiedziałabym,że jestem już za stara na zmiany osobowości,ale słyszałam Pawle,że po 60-e kobieta wychodzi z domu nie patrząc w lustro i zdobywa świat ))))))))
Dziękuję za miły komentarz i odwiedziny serdecznie pozdrawiam
Bożenko, dzięki za pamięć. Spędziłam kilka dni u kuzynki koło Opola. Jej ogród ma już 25 lat i posiada niezłą kolekcję rh i azalii. Teraz są dzieci i trudno mi usiąść do komputera. Pozdrawiam
Zapraszam na dzisiejszą sesję - dzisiaj będzie liściowo, ale kfietki też mam
Rozkwitły od nowa goździki
Nie.. no Sebek.. liściowo?... niezwykle kwieciste te liście
Czy to budleja?.. bo u mnie już dawno śladu po nich nie ma....
i jeszcze plisssssss , plisss bardzo - powiedz proszę, co to jest za białe coś między goździkami.. te śliczne delikatne kwiatuszki. Nazwa wystarczy, resztę dogooglam