Ogrodnik Mimo Woli cd
18:22, 02 lis 2012
Więc pierwszy krok na cd rabaty i zasłonięcia szklarni jest..... To już się nei zmini.... ten pomysłmi leży .... Mam już drzewko do posadzenia i na nowej rabacie nie będzie pusto..... tam gdzie rośnie bez problemu uporządkuję teren, bo rabata z rh niedokończona.. i zrzucałam tam do przekompostowania darń.... Jak już teren wyrównam, to mogę kupić aureo coś tam i posadzić...... a jak łądnie mi rh zimę przeżyją to może jeszcze jednego rh zamiast świerka ??????
Sebuś na obrusach i prześcieradłach dajemy radę z takimi kolosami ..... a autem tam nie dojedzie.. tam już dżungla ...
A dla miłośników wróbelków dzisiejsze nieostre fotki.... czyli mazurki i wróbelki... w jakuzzi pod prysznicem i w wannie... wanna to płaski kamień w którym M wyżłobił nieckę... ale to radocha dla ptaków
Kamyk niezawielki, ale 2 wróbelki się jednocześnie mieszczą do kąpieli... takie jakuzzi....
Sebuś na obrusach i prześcieradłach dajemy radę z takimi kolosami ..... a autem tam nie dojedzie.. tam już dżungla ...
A dla miłośników wróbelków dzisiejsze nieostre fotki.... czyli mazurki i wróbelki... w jakuzzi pod prysznicem i w wannie... wanna to płaski kamień w którym M wyżłobił nieckę... ale to radocha dla ptaków