Diano, genialne zestawienie ostrych przypraw z oliwą. Wypróbuję u siebie, bo przywiozłam w sumie 10 l oliwy extra virgin i jakieś urozmaicenie się przyda
Bardzo podobają mi się też Twoje pomysły na wspólne kucharzenie z dziećmi i rozbudzanie w nich pasji ogrodniczej U mnie tylko 12 letni syn jest zainteresowany kuchnią, z kolei córka lubi takie plastyczne zajęcia. Chyba ją poproszę o zrobienie projektu nowych naklejek na przetwory
Jesteś bardzo fajną Mamą
Beatko dziękuję tak jak MArzenka pisze to The Fairy -okrywowa Marzenko wow jak te rozplenice rozbujają się w przyszłym roku to będzie fantastyczny żywopłocik
A z lawendą to tak poprostu zostawić ją na zimę? Moniczka dzięki lawendą trzeba się cieszyć i łapać zapach Irenko oj pomocnicy są z nich wspaniali Anitko zrób koniecznie Robię też ziołowe i uwielbiam wszystkie. 10L oliwy !!!! Ale będzie smakowitości
Moja córka też robi mi naklejki na przetwory - serio
dziękuję za fajną mamę Staram się robić wszystko tak, żeby nie żałować w przyszłości że za mało czasu poświęciłam dzieciom czy wyjdzie??? nie wiem, ale spędzanie z nimi czasu na różnyh wspólnych zabawach, zadaniach, pracach, przytulaniach to właśnie jedna z odsłon mojego szczęścia