Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Milka 16:49, 12 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
ja jeszcze większości nie wsadziłam do ziemi i czekam na zamówienie z internetu. Paczka przyjdzie jak wróce z Polski i zabieram się za obsadzanie dwóch największych rabat. I jak to zrobię to w tym roku będzie koniec! W przyszłym roku zobaczymy. Zalezy jak to się będzie prezentowało na wiosnę. Może pomyślę o hiacyntach jeszcze, bo jakoś do tej pory je omijałam. Aha- na pewno w przyszłym roku zamówię tulipany Merlot, które widziałam w tym roku w Keukenhof i postanowiłam, że musze je mieć. ALe w tym roku już dałam spokój i chyba słusznie bo już bym nie dała rady. Ale w przyszłym musowo je dokupię i to dużo!

Muszę je obejrzeć, zaraz poszukam, chyba jakaś nowość; a to teraz w Polsce odpoczywasz, fajnie
hiacynty bardzo lubię i za wygląd i zapach
to miłego powrotu do siebie i szybkiego sadzenia
edit; nie znalazłam, jak masz foto, pokaż
Diana 17:07, 12 paź 2012

zaglądam Ale jak czytam o takich ilościach cebul............hmm mogę powiedzieć super I chyba jeszcze kupię jednak cebuki
Jak ja się nie mogę doczekać tych "fajerwerków cebulowych" Ale będzie oglądania
agata_chrosc... 18:30, 12 paź 2012

Urszulla napisał(a)
No to będziemy wiosną więcej ogrodów podziwiać. Fajnie, a zdobyte doświadczenia przekażecie innym.

z największą przyjemnością
agata_chrosc... 18:34, 12 paź 2012

irena_milek napisał(a)

ja jeszcze większości nie wsadziłam do ziemi i czekam na zamówienie z internetu. Paczka przyjdzie jak wróce z Polski i zabieram się za obsadzanie dwóch największych rabat. I jak to zrobię to w tym roku będzie koniec! W przyszłym roku zobaczymy. Zalezy jak to się będzie prezentowało na wiosnę. Może pomyślę o hiacyntach jeszcze, bo jakoś do tej pory je omijałam. Aha- na pewno w przyszłym roku zamówię tulipany Merlot, które widziałam w tym roku w Keukenhof i postanowiłam, że musze je mieć. ALe w tym roku już dałam spokój i chyba słusznie bo już bym nie dała rady. Ale w przyszłym musowo je dokupię i to dużo!

Muszę je obejrzeć, zaraz poszukam, chyba jakaś nowość; a to teraz w Polsce odpoczywasz, fajnie
hiacynty bardzo lubię i za wygląd i zapach
to miłego powrotu do siebie i szybkiego sadzenia
edit; nie znalazłam, jak masz foto, pokaż

oto on, nazwa dobrana znakomicie moim zdaniem:

i tu z jaśniejszymi dla podkreślenia urody

agata_chrosc... 18:35, 12 paź 2012

Diana napisał(a)
zaglądam Ale jak czytam o takich ilościach cebul............hmm mogę powiedzieć super I chyba jeszcze kupię jednak cebuki
Jak ja się nie mogę doczekać tych "fajerwerków cebulowych" Ale będzie oglądania

Ty się Diana zastanów, bo to katorżnicza praca! Oby tylko efekt był tego wart
Bogdzia 19:08, 12 paź 2012

Nie byłam w Kneukenhof ale jakbym tam była to pewnie wagon cebulek bym kupiła . Uwielbiam oglądac stamtąd zdjęcia i filmy, oczywiście w internecie. Słyszę ze jestes w Polsce. Miłego pobytu Agatko.
ewalm 19:33, 12 paź 2012

O Agatko, a wy już w Polsce! Ja dopiero późnym wieczorem zajrzę na dłużej, poczytam co się działo przez ostatnie dni.
Piękne tulipany..
agata_chrosc... 20:18, 12 paź 2012

Bogdzia napisał(a)
Nie byłam w Kneukenhof ale jakbym tam była to pewnie wagon cebulek bym kupiła . Uwielbiam oglądac stamtąd zdjęcia i filmy, oczywiście w internecie. Słyszę ze jestes w Polsce. Miłego pobytu Agatko.

Dziękuję Bogdziu, co prawda dopiero jutro wylatujemy, ale to w końcu zaledwie jeden dzień. A w Keukenhof na prawdę trzeba się za kieszeń trzymac bo by człowiek najchętniej wykupił wszystko co zobaczy. Pozdrowienia serdeczne
agata_chrosc... 20:23, 12 paź 2012

ewalm napisał(a)
O Agatko, a wy już w Polsce! Ja dopiero późnym wieczorem zajrzę na dłużej, poczytam co się działo przez ostatnie dni.
Piękne tulipany..

no własnie jeszcze nie. Lecimy jutro wieczorem. Trzymaj kciuki zeby pogoda nas nie zabiła
nieszka 21:03, 12 paź 2012

Piękny ten Merlot - jak kieliszki czerwonego wina