Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Puste pole z wysepką kwiatową 23:43, 24 sie 2012

Do góry

..hit Ogrodowiska i to na wesoło
Zimozielony ogród przy białym domu 23:41, 24 sie 2012

Do góry
Już rośnie, podlane Koniecznie trzeba o tym pamiętać

Puste pole z wysepką kwiatową 23:40, 24 sie 2012

Do góry
naprawdę świetnie przyciełaś tego jałowca, podziwiam !
a ceny ...? kiedy indziej kupisz z kolei Ty coś taniej...
pozdrawiam
Elfik napisał(a)
No i jak człowiek ma mieć zdrowe nerwy???????? Wczoraj specjalnie pojechałam po wrzosy, żeby dokończyć dzieło.......... I byłabym może nawet zadowolona, gdyby nie dziś............. Na straganie pod cmentarzem sprzedawali 4x większe sadzonki tylko 50 gr droższe...

Postawić trawkę nad i... 23:40, 24 sie 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...parasolka mojej brzozy jest coraz większa...

Aga, czy Ty podcinasz tę brzozę Youngii ? I widziałam zdjęcia wiaty. M zdolniacha A z opuchlakami najlepiej walczyć nicieniami

Pozdrawiam serdecznie
Zimozielony ogród przy białym domu 23:37, 24 sie 2012

Do góry

Dołek

dla mnie, to jest niesamowite zdjęcie
z ..monetami, prawidłowo]
Ogródek Hanusi po zimie 23:35, 24 sie 2012

Do góry
Wszystkie ostatnie spotkania były udane!A wskażcie palcem takie, które się nie udały?Nie ma!
U nas musi się udać!

Pozdrawiam zaglądających wieczorową porą!

Zimozielony ogród przy białym domu 23:34, 24 sie 2012

Do góry

Zimozielony ogród przy białym domu 23:32, 24 sie 2012

Do góry
Wrzucała Pani Ania i Mati

Postawić trawkę nad i... 23:30, 24 sie 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...i kolejne zdjęcie - tym razem z porannej toalety...

....cudny ten wróbelek.....super fota !!!
Zimozielony ogród przy białym domu 23:29, 24 sie 2012

Do góry
Jestem Wam winna relację z sadzenia pierwszego drzewa, była to śliwa wiśniowa na wysokim pniu, oczywiście Mati brał czynny udział ..i monety pod drzewo też były. Teraz nieco więcej zdjęć

Odcinanie suchego patyczka, bo potem się nie sięgnie.

Dołek

i monety

Będzie i domek.......... 23:26, 24 sie 2012

Do góry

W czerwcu zaczęłam sadzić takie miniusie roślinki, a sierpniu już o tyle większe, lubię to
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:24, 24 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iza kofam Cię za streszczenia i nie tylko Polonistka chyba wniebowzięta

Ps gdy ktoś postronny to poczyta pomyśli, że to inne forum.....

ufff ... a już mi Madżenki brakowało ...

z tą trudną tematycznie identyfikacją treści to ja mam stracha ... jak nic mnie w końcu wyciepają z forum ... dlatego uparcie powtarzam ...

pojawiłam się tu z miłości do ogrodu ... konkretnie Waszych ogrodów bo u mnie to nie było jeszcze co kochać ... ... tzn wyobrażenie o ogrodzie przyszłym można było ...

regularnie donosze o mikro w ogóle a makro dla mnie zmianach we florze na posesji (to faktycznie bardzo ładne słowo ) ...

ja nawet zadaję pytania ściśle z tematyką forum związane (z reguły nie cieszą się odzewem ) ... znaczy zainteresowana jestem ... rozwijam się i uczę ...

rozpoznaję coraz więcej roślin !!! co cieszy mnie taak bardzo, że aż sama się sobie dziwię ...

i tylko nie wiem czemu ciągle wymyka mi siem to wszystko spod kontroli ...
Mój mały raj na ziemi :) 23:20, 24 sie 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
i na koniec, choć nie wiem czy to dobre zakończenie jest....
moje odkrycie dzisiaj ! widziałam, że coś mi żre róże ... ale zobaczyć na własne oczy !!! jak się najadło toto.... jak z obżarstwa zasnęło na liściu.... jak myśli sobie, że może tak leżeć i żreć moje róże!!! paskudy jedne ! i takie rozpasane posnęły..... a czuwać trzeba było......................

No ładny robaczek, nie wiem dlaczego skojarzył mi się z tym od jabłuszka i zielonego kubraczka....no ale żeby Twoje róże...to już "beszczelność"
Mój mały raj na ziemi :) 23:19, 24 sie 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)

Wszystko śliczne, ale ja pochwalę to zdjęcie. Takiej perspektywy jeszcze nie było, a prezentuje się równie ciekawie, a może jeszcze pobudza ciekawość
Będzie i domek.......... 23:18, 24 sie 2012

Do góry
W tym roku zrobiłam sobie kolejną alejkę, bardziej w celu "posadzić maleństwa niech rosną" a jak powstanie dom to zostaną przesadzone w inne miejsca. Nie wiem czy przetrwają bo nornica daje im popalić "nóż w kieszeni się otwiera" jak widzę podkopy tego niesfornego zwierzaka, macie jakieś sposoby jak się go pozbyć ?
Ogród Sylwii od początku :) 23:14, 24 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
No to pokazuj te nasadzenia - ja dzisiaj tylko posadziłem przywrotniki od Alinki i zrobiłem Danusiowy myk na nie wysypywanie kory z rabat - dwie taczki ziemi wywiozłem

a nie pokażę bo nie mam zrobię i zamieszczę jutro a teraz tylko zakupowe ....

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:14, 24 sie 2012

Do góry
i od czego ja mam zacząć ? ...

dziewczyny okryłam się rumieńcem ... zrobiło mi siem tak jakoś baardzo miło i ciepło ... ... wiecie jak czuje się człowiek, który przeczyta :

Tess napisał(a)

Izo, Konstancjo, kocham Cię za to
Nie mogę przestać się śmiać, a jak nawet na chwilę przestaję, to i tak gęba mi się nie chce zesznurować, ino znów się rozdziawia i jakieś dźwięki wydaje
Cudne

Evchen napisał(a)
Konstancjo.. .kofam Cię...!

irena_milek napisał(a)
Iza, kocham cię za te streszczenia i nie tylko
czekam na dalsze
Adaś i kucyk,,,hym

mira napisał(a)
Iza wpadłam po prenumeratę

(...) ... 1-sz relacja była doskonała i nawet nie wiesz, że uratowałaś mi dzień - wszystko poszło super - i za to Ci dziekuję

pozdrawiam

i wiele wiele takich słów u Ani ASC ... więc człowiek, który takie coś przeczyta głupieje ... totalnie ... absolutnie głupieje ZE SZCZĘŚCIA cieszy się i płacze ...
jeszcze mi zycie przekopiecie i uwierzę w siebie

Mira ... Ty uratowałaś mi z miesiąc albo lepiej ... a każda z Was kolejny ... świadomość, że gdzieś ktoś poczuł się fajnie bo kilka zdań przeczytał ... taka świadomość to najlepsze co może się człowiekowi przydarzyć ...

jesteście kochane ... ...

co do sprawozdań ... których nigdy nie umiałam pisać ... a które to nagle stały się jakim wynoranym w samej sobie urobkiem ... pewnie będą ... regularne wydawnictwo to to nie będzie ale będą ...

buziaki ... dla mojej absolutnie kofanej grupy wsparcia ... tej tu ... i tej u Ani ...
Zieleń to życie 2012 23:13, 24 sie 2012

Do góry
Jeszcze jedno ciurkadełko.

I ściana wodna:

Packwood House Anglia 23:13, 24 sie 2012

Do góry

Zieleń to życie 2012 23:13, 24 sie 2012

Do góry
Zachwyciły mnie ciurkadełka.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies